Parhaat taidot ansioluetteloon - Esimerkkejä ja vinkkejä

Kun laadit huolellisesti ansioluettelon, joka on räätälöity juuri sitä tehtävää varten jota haet, muista, että tapa jolla kerrot työtehtävään liittyvistä kyvyistäsi voi vaikuttaa siihen miten pitkälle etenet rekrytointiprosessissa.

Luo ansioluettelosi 15 minuutissa

Ilmainen kokoelmamme asiantuntevasti suunniteltuja saatekirjemalleja auttaa sinua erottumaan joukosta ja pääsemään askeleen lähemmäs unelmiesi työpaikkaa.

Luo ansioluetteloni
Sisällysluettelo
Sisällysluettelo

Luo ansioluettelosi 15 minuutissa

Ilmainen kokoelmamme asiantuntevasti suunniteltuja saatekirjemalleja auttaa sinua erottumaan joukosta ja pääsemään askeleen lähemmäs unelmiesi työpaikkaa.

Luo ansioluetteloni

Jos haluat, että ansioluettelosi antaa viitteitä siitä, että sinulla on edellytykset saada haastattelu, sinun on esiteltävä ammattitaitosi.

Ansioluettelossasi olevat taidot voivat erottaa sinut kilpailijoista, jotta saat haluamasi työpaikan. Ja jos rekrytoija päättääkin tarjota sinulle työtä, ansioluettelosi taitoja käsittelevä kohta voi helposti vaikuttaa siihen, millaiseen palkkasummaan he päätyvät.

Tässä artikkelissa käsittelemme kovien ja pehmeiden taitojen välistä eroa, 10 tärkeintä ansioluetteloon sisällytettävää taitoa, miten lisätä taitoja ansioluetteloon ja esimerkkejä ansioluetteloon sisällytettävistä tehtäväkohtaisista taidoista.

Kovat taidot vs. pehmeät taidot

On loputtomasti taitoja, joita voit sisällyttää ansioluetteloon ja sinun on päätettävä mitkä niistä ovat tehokkaimpia. On olemassa kovia, alakohtaisia teknisiä taitoja sekä pehmeitä taitoja, joita jokainen työ vaatii.

Työnantajat haluavat palkata työntekijöitä, joilla on sopiva yhdistelmä kovia ja pehmeitä taitoja. Kovat taidot ovat yleensä opittavissa, kun taas pehmeitä taitoja on paljon vaikeampi kehittää, koska ne ovat tyypillisesti persoonallisuuden piirteitä ja siksi erittäin arvokkaita työnantajille.

Useimmissa tapauksissa pehmeät taidot voivat parantaa kovia taitoja. Jos esimerkiksi olet yksityiskohtaisesti perehtynyt ohjelmistokehittäjä, joka hallitsee jonkin ohjelmointikielen, pystyt todennäköisesti havaitsemaan virheet ja korjaamaan ongelmat sinun ja tiimisi luomassa koodissa.

Kuvittele esimerkiksi, että olet palkkaamassa kehittäjää. Esimerkkejä kovista taidoista, joita tarvitaan tähän tehtävään, ovat tiettyjen ohjelmointikielten (esim. Java), ohjelmistokehysten ja työkalujen tuntemus. Toisaalta hyödyllisiä esimerkkejä pehmeistä taidoista ovat: yhteistyö, ongelmanratkaisukyky ja ajanhallintakyky.

Kovat taidot

Kovat taidot, joita kutsutaan myös teknisiksi taidoiksi, ovat tehtäväkohtaisia ja liittyvät kuhunkin tehtävään ja esimiestasoon. Toisin sanoen jokainen asema jokaisessa yrityksessä edellyttää ainutlaatuista kovien taitojen luetteloa.

Esimerkiksi kirjanpitäjän on osattava täsmäyttää tiliotteet, kun taas kehittäjälle tämä osaaminen on tarpeetonta. Samaan aikaan täsmäytys on tärkeää kirjanpitäjille heidän kokemustasostaan riippumatta, mutta yritysten budjettien laatiminen on taito, jota ei yleensä vaadita juniorikirjanpitäjältä.

Tekniset taidot

Tekniset taidot, jotka tunnetaan myös kovina taitoina, ovat ominaisuuksia, jotka on hankittu käyttämällä ja hankkimalla asiantuntemusta fyysisten tai digitaalisten tehtävien suorittamisessa. Teknisiä taitoja on monenlaisia. Perinteisesti matematiikan, tietojenkäsittelytieteen, mekaniikan ja tietotekniikan parissa työskentelevät ihmiset ovat käyttäneet monia teknisiä taitoja.

Nykyään kuitenkin yhä useammat toimialat luottavat teknistä osaamista omaaviin työntekijöihin. Esimerkiksi vähittäiskaupan ja ruokapalvelualan työntekijöiden on usein osattava käyttää myyntipisteohjelmistoja.

Esimerkkejä teknisistä taidoista voivat olla:

 • Ohjelmointikielet
 • Yleiset käyttöjärjestelmät
 • Ohjelmistojen osaaminen
 • Tekninen kirjoittaminen
 • Projektinhallinta
 • Tietojen analysointi

Tietokonetaidot

Teknologian lisääntyessä tietotekniset taitosi voivat erottaa sinut muista, kun haet uutta työpaikkaa. Kun ajattelee asiaa, on harvoin työpaikkoja, jotka eivät ole sidoksissa teknologiaan. Jopa ammatit, jotka eivät perinteisesti edellyttäneet tietokoneita, kuten maanviljely, maisemointi ja käsityö, edellyttävät nykyään teknologiaa markkinoinnissa, kirjanpidossa ja varauksissa.

Jokainen ammatillinen asema edellyttää tietyn teknologian käyttöä laitteistoista tietokonesovelluksiin. Samoin jokaisella ammattihenkilöllä on yksilölliset tietokonetaidot, joiden osaamistaso vaihtelee. Täydellisen sopivuuden löytäminen sen välillä, mitä tarvitaan, ja sen välillä, mitä jollakulla on, on palkkaavien johtajien ainoa tehtävä, kun he etsivät uutta työntekijää. Jos palkkaava johtaja pystyy löytämään henkilön, jolla on kaikki tarvittavat tietokonetaidot, hänen ei tarvitse käyttää niin paljon aikaa ja rahaa koulutukseen, mikä tarkoittaa, että hän saa nopeamman tuoton palkkaamiseen tehdylle investoinnilleen.

Mutta mistä rekrytoiva johtaja voi päätellä, onko hakijalla tehtävän edellyttämät tietokonetaidot?

mita taitoja cv

Ennen kaikkea rekrytoijat katsovat ansioluetteloasi. Tyypillisesti palkkaavat johtajat käyttävät ansioluettelon tarkasteluun enintään 6 sekuntia, ja tuona aikana he katsovat, nousevatko tarvittavat tietokonetaidot esiin.

Työnhakijana sinun vastuullasi on tietää, mitä tietokonetaitoja kussakin tehtävässä tarvitaan. Sinun vastuullasi on myös laittaa nämä tietokonetaidot ansioluetteloosi niin, että ne erottuvat.

Esimerkkejä tietokonetaidoista voivat olla:

 • MS Office (Word, Excel, Outlook, Powerpoint, OneNote, Access).
 • Google Drive ( Docs, Sheets, Slides, Forms).
 • Taulukkolaskentaohjelmat (Excel, Google Sheets, OpenOffice Calc)
 • Sähköposti (yhdistelmäsähköposti, suodattimet, kansiot, säännöt).
 • Esitykset/diakuvat (Powerpoint, Google Slides, OpenOffice Impress, Tableu).
 • Tietokannan hallinta (MS Access, Oracle, Teradata, IBM DB2, MySQL, SQL).
 • Pikakirjanpito
 • Sosiaalinen media (Facebook, Twitter, Instagram)
 • Web (HTML, CSS, Javascript, WordPress, Joomla, Sisällönhallintajärjestelmät (CMS, koodikirjastot)
 • Kirjoittamistaidot (WordPress, Yoast, SEO, tekninen kirjoittaminen, journalismi, tutkimus, haamukirjoittaminen.)

Pehmeät taidot

Pehmeät taidot ovat yleisiä ominaisuuksia, jotka liittyvät persoonallisuuden piirteisiin. Joitakin pehmeitä taitoja toivotaan olevan kaikilla työntekijöillä heidän asemastaan tai asiantuntemuksestaan riippumatta, kun taas toiset pehmeät taidot ovat järkeviä tietyissä tehtävissä ja vähemmän tärkeitä toisissa.

Jos esimerkiksi arvostat yrityksessäsi yhteistyötä, haluat palkata työntekijöitä, jotka ovat hyviä tiimipelaajia ja pystyvät kommunikoimaan hyvin muiden kanssa. Toisaalta verkostoitumis- ja ihmissuhdetaidot saattavat olla olennaisia myynti- ja markkinointitehtävissä, mutta epäolennaisia insinöörin tehtävissä. Samoin johtamistaidot ovat järkeviä henkilöille, jotka johtavat tiimiä osastosta riippumatta.

Johtamistaidot

Johtamistaidot ovat ominaisuuksia, joiden avulla voit innostaa muita suorittamaan tehtäviä ja työskentelemään yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Nämä ominaisuudet auttavat johtajia lisäämään tuottavuutta ja tehokkuutta tiimeissä tai osastoilla ja parantamaan yrityksen yleistä suorituskykyä. Jos haet johtotehtäviin, voit sisällyttää johtamistaitosi ansioluetteloosi osoittaaksesi työnantajille, että osaat ohjata työntekijöitä menestykseen.

On tärkeää mainita ansioluettelossaan johtamistaidot, jotta voit osoittaa työnantajille, että osaat tehdä aloitteita tehtävien suorittamiseksi ja motivoida muita tekemään parhaan mahdollisen työn. Työnantajat haluavat usein palkata henkilöitä, jotka pystyvät priorisoimaan tehtävät tehokkaasti, ratkaisemaan ongelmat nopeasti ja mallintamaan työyhteisön käyttäytymistä muille tiimin jäsenille.

Tässä on esimerkkejä johtamistaidoista:

 • Viestintä

Tehokkaan viestinnän avulla johtajat voivat auttaa tiimejä tai osastoja ymmärtämään roolinsa projektissa, jotta ne voivat toimia tehokkaammin ja saavuttaa yhteisen tavoitteen.

 • Organisointitaidot

Monet johtajat hoitavat useita projekteja samanaikaisesti, joten on hyödyllistä, jos he osaavat asettaa tehtävät tärkeysjärjestykseen varmistaakseen, että he hoitavat tärkeimmät tehtävät ensin.

 • Ongelmanratkaisu

Tehokkaat johtajat osaavat käyttää ongelmanratkaisutaitojaan ratkaistakseen nopeasti mahdolliset ristiriidat työpaikalla ja saavuttaakseen toimivia tuloksia.

 • Suhteiden luominen
mita taitoja cv

Johtamiseen kuuluu suhteiden rakentaminen muihin tiimin jäseniin ja johtajat voivat rakentaa näitä tuottavia suhteita kuuntelemalla aktiivisesti muita, antamalla heille kiitosta, antamalla rakentavaa palautetta ja luomalla turvallisen ja myönteisen työkulttuurin.

 • Ristiriitojen ratkaiseminen

Ristiriitojen oikea-aikainen ratkaiseminen voi lisätä tuottavuutta ja moraalia, minkä vuoksi tämä taito on tärkeä johtajille.

 • Delegointi

Koska johtajat työskentelevät usein monien aloitteiden parissa, on hyödyllistä ymmärtää, miten tehtäviä voi delegoida, jotta hankkeet sujuvat.

Viestintätaidot

Tehokkaassa viestinnässä on kyse siitä, että saat ajatuksesi ja ymmärryksesi kuulluksi ja teet saman vastineeksi. Tämä sekä kyky vakuuttaa ihmiset toimimaan ideoiden mukaan.

Viestintätaidot tarkoittavat, että et vaihda vain tietoja keskustelukumppanisi kanssa, vaan ymmärrät tunteet ja aikomukset kaiken kuulemasi takana.

Kyllä, tämä kuulostaa itsestäänselvyydeltä, mutta itse asiassa se vaatii paljon tilannetietoisuutta ja tunneälyä. Tehokas ja kunnioittava kommunikoija pelastaa sinut väärinkäsityksiltä ja turhautumiselta.

Syy siihen, miksi työntekijät etsivät ehdokkaita, jotka ovat hyviä kommunikoijia on se, että tehokas viestintä on suoraan yhteydessä liiketoiminnan tulokseen.

Yleensä liiketoimintaan liittyvät tehtävät edellyttävät useamman kuin yhden henkilön osallistumista. Olipa tehtävä kuinka helppo tai monimutkainen tahansa, sen onnistunut toteuttaminen riippuu vastuullisen ryhmän viestintätaidoista.

Viestintätaitoja omaavia työntekijöitä eivät siis suosi ainoastaan yrityksen johtajat. He ovat asiakkaiden suosimia kollegoita, mentoreita ja yhteyshenkilöitä.

Ei riitä, että mainitsee olevansa tarkkaavainen kuuntelija, varma puhuja tai tiimipelaaja. Sen sijaan, jos haluat esitellä viestintätaitojasi, keskity korostamaan tiettyjä tilanteita, joissa erinomaisella viestinnälläsi on ollut ratkaiseva merkitys.

Tässä on esimerkkejä viestintätaidoista:

 • Kirjoittaminen

Riippumatta siitä, edellytetäänkö työssäsi raporttien kirjoittamista, mainostekstien laatimista tai tehokkaiden sähköpostiviestien lähettämistä, vahvat kirjoitustaidot ovat tärkeitä monissa tehtävissä.

 • Puhuminen

Puhumistaitojen mainitseminen ansioluettelossasi voi olla fiksu tapa osoittaa, että osaat jakaa ajatuksia selkeästi, ytimekkäästi ja tehokkaasti.

 • Esittely

Kun sisällytät ansioluetteloosi esitystaidot, voit välittää kykysi tehdä vaikutuksen ja vakuuttaa ryhmät julkisella puhumis- ja esittelykyvylläsi.

 • Aktiivinen kuuntelu
mita taitoja cv

Aktiivisen kuuntelemisen taitojesi korostaminen osoittaa, että pystyt kuulemaan ja ymmärtämään, mitä muut sanovat, ja että osaat saada kollegat ja asiakkaat tuntemaan itsensä arvostetuiksi.

 • Neuvottelutaidot

Myynnin, lakiasioiden tai johtamisen kaltaisilla aloilla sinun on ehkä osattava neuvotella ja osoittaa, että pystyt arvioimaan tarpeita, ilmaisemaan vaatimuksia ja tekemään kompromisseja.

 • Tiimin rakentaminen

Näiden taitojen sisällyttäminen ansioluetteloosi osoittaa, että osaat kommunikoida hyvin ryhmien kanssa, motivoida tiimejä saavuttamaan tavoitteet ja palkita tiimin jäseniä asianmukaisesti.

 • Palautteen antaminen tai vastaanottaminen

Palaute on olennainen osa tiimityöskentelyä, ja se, että osaat antaa tai ottaa vastaan palautetta, osoittaa, että sinulla on kehittyneet tiimityötaidot.

 • Motivointi

Motivaation mainitseminen ansioluettelossasi osoittaa, että osaat viestiä ja innostaa tiimin jäseniä työskentelemään tuottavasti ja saavuttamaan asetetut tavoitteet.

Tiimityötaidot

Jos olet joskus saanut jonkinlaista tunnustusta tiimityötaidoistasi, tämä kannattaa mainita ansioluettelossasi. Sinulle on ehkä myönnetty tiimipelaajapalkinto, olet toiminut tiimin johtajana, koordinoinut projektia tai sinulle on annettu erityisrooli, johon kuuluu yhteydenpito tiimin jäsenten välillä.

Toinen tehokas tapa osoittaa yhteistyötaidot ansioluettelossasi on sisällyttää ne ansioluettelosi taitoja koskevaan osaan. Fiksuinta on räätälöidä tämä jokaista työhakemusta varten, jotta voit osoittaa selvästi, miten taitosi vastaavat työn vaatimuksia.

Ensimmäiseksi kannattaa tunnistaa työnkuvauksen avainsanat ja kirjoittaa tiimityötaitojen tarkistuslista. Muista, että työnantajat käyttävät nykyään hakijaseurantajärjestelmiä (Applicant Tracking Systems, ATS) ansioluetteloiden skannaamiseen, joten jos ansioluettelosi ei sisällä oikeita avainsanoja, työnantaja ei edes näe sitä.

Samalla sinun on tehtävä muutakin kuin vain käytettävä avainsanoja. Pelkkä tiimipelaajan mainitseminen ansioluettelossasi ei ole vakuuttavaa. Paljon tehokkaampaa on sisällyttää työhön konkreettisia esimerkkejä toimista, joita olet tehnyt tiiminä, ja siitä, mikä oli onnistunut lopputulos.

mita taitoja cv

Tässä on esimerkkejä tiimityötaidoista:

 • Luotettavuus ja täsmällisyys

Hyvin ja tehokkaasti toimiva tiimi nojaa näihin perustaitoihin, ja on tärkeää korostaa näitä taitoja ansioluettelossasi.

 • Organisointi ja suunnittelu

Tiimipelaaja, joka huolehtii muusta ryhmästä suunnittelemalla etukäteen tai auttamalla ryhmää pitämään kiinni suunnitelmasta, mahdollistaa ryhmän pysymisen järjestäytyneenä.

 • Päätöksenteko

Tiimipelaajan, joka ei nauti päätöksen tekemisestä, tulisi pyrkiä osallistumaan päätöksentekoon olemalla läsnä ryhmän kokouksissa, keskustelemalla asiasta ja esittämällä argumentteja puolesta ja vastaan.

 • Vakuuttelutaidot

Osa vakuuttavuutta ei ole vain ihmisten mielipiteiden muuttamista, vaan kyse on myös toisten ihmisten empatiakyvystä, yhteyden luomisesta ja kyvystä ymmärtää toisiaan.

 • Positiivisuus

Negatiiviset ihmiset valittavat todennäköisemmin, aiheuttavat ongelmia ja ovat motivoitumattomia, joten tuo esiin positiivinen puolesi.

Miten luetella taidot ansioluettelossa

Ansioluettelosi muodosta riippuen voit sijoittaa osaamisosiot muutamaan eri paikkaan. Riippumatta valitsemastasi muodosta, ansioluettelossasi tulisi olla itsenäinen osaamisosio, jotta rekrytoiva esimies löytää sen yhdellä silmäyksellä.

 • Kronologinen ansioluettelomuoto on suosituin, ja tässä muodossa suosittelemme, että osaamisosiosiot sijoitetaan lähelle sivun alareunaa. Työhistoriasi on näyttelyn tähti, mutta rekrytoija voi myös helposti löytää taitosi ja tarkistaa, että ne ovat merkityksellisiä.

Kronologisessa ansioluettelossa voit jakaa taitosi koviin ja pehmeisiin taitoihin tai luetella ne kaikki yhdessä. Käytä kutakin taitoa varten yhtä luettelopistettä. Voit myös laittaa ne vierekkäin tilan säästämiseksi ja erottaa kunkin taidon toisistaan pilkulla tai viivalla.

 • Toiminnallisessa ansioluettelomuodossa taitosi ja pätevyytesi ovat etusijalla, kun taas työhistoriasi jää taka-alalle. Se sopii hyvin henkilöille, joiden työsuhteissa on aukkoja tai joilla ei ole virallista kokemusta tavoitetyönsä alalta.
mita taitoja cv

Sinun tulisi silti aloittaa ansioluettelo yhteystiedoilla ja tiivistelmällä, mutta sen jälkeen tulisi esittää osaamisosiot. Tee kullekin taidolle oma alaotsikko ja selitä se sitten tarkemmin luetelmakohdilla tai muutamalla lyhyellä lauseella.

 • Yhdistelmämuotoisessa ansioluettelossa yhdistyvät edellä mainitut kaksi muotoa. Sitä käytetään yleensä ylemmän tason tehtävissä ja uranvaihdoksissa, joten suosittelemme silti, että osaamisosiota käytetään ennen työhistoriaa.

Sinun tulisi myös käyttää aikaa kunkin taidon selittämiseen perusteellisemmin, kuten toiminnallisen ansioluettelon muodossa.

Riippumatta siitä, minkä muodon valitset tai mihin sijoitat osaamisosiosiosi, varmista, että se on selkeästi merkitty. Voit kutsua sitä nimellä "Taidot", "Lisätaidot", "Merkitykselliset taidot" tai "Tekniset taidot" - mikä tahansa sopii mielestäsi parhaiten yhteen ansioluettelosi muun osan kanssa.

Esimerkiksi myyntityötä tekevä voi kutsua osiota "Lisätaidot", tietotekniikka-alalla työskentelevä "Tekniset taidot" ja uraa vaihtava voi käyttää kohtaa "Merkitykselliset taidot".

Varmista vain, että sana skills on mukana, koska hakijaseurantajärjestelmä (ATS) todennäköisesti etsii sitä arvioidakseen taitojasi.

⚠️Varoitus:⚠️ Älä käytä termiä "Lisätaidot" osion otsikkona, ellei se ole ansioluettelosi alareunassa tai lähellä sitä, sillä muuten se näyttää oudolta.

Miten tiedät mitä taitoja ansioluetteloon tulisi kirjoittaa? Tässä muutama vinkki:

 • Käy läpi työpaikkailmoitus ja etsi siitä avainsanoja, jotka kertovat mitä työnantaja hakee työnhakijalta.
 • Tutki työnantajan kotisivuja ja ota selvää siitä millaista työntekijää he haluavat.
 • Listaa omat taitosi ja kun tiedät, mitkä taitosi ovat yhteneväisiä työpaikan pätevyysvaatimusten kanssa, sisällytä nämä arvokkaat avainsanat ansioluetteloosi.
 • Älä liioittele tai keksi taitoja, joita sinulla ei ole, koska tulet jäämään niistä kiinni jossain vaiheessa.
 • Listaa vain taitoja, jotka ovat relevantteja hakemaasi työhön.
 • Briefly explain how to introduce skills on the CV
 • Provide a short list with one-sentence tips to explain how to know what the right skills to include are

Mihin taidot merkitään ansioluettelossa?

 • Valitse 10-15 taitoa. Lyhyt, kohdennettu luettelo on tehokkaampi kuin pitkä ja yliampuva luettelo.
 • Aloita osio urasi yhteenvedon alapuolelta. Hyvä paikka taitoja koskevalle osiolle on urayhteenvedon alapuolella tai yhteenvedon sisällä, mutta mitään tiukkoja sääntöjä ei ole - sijoita se sinne, missä se sopii parhaiten ansioluettelosi ulkoasuun.
 • Symmetrinen listaus miellyttää silmää parhaiten. Harkitse kaksisarakkeista luetteloa, jossa on viisi tai kuusi taitoa sarakkeessa, tai kolmisarakkeista luetteloa, jossa on viisi taitoa sarakkeessa. Toinen vaihtoehto on keskittää luettelo ja käyttää taitojen välissä symboleja erottimina.
 • Erikoistaidot voidaan erottaa toisistaan. Erikoisalojen ansioluetteloiden taidot voitaisiin ryhmitellä omaan osioonsa, kuten teknologia- tai kielitaito-osioon.
 • Jos sinulla on useampi kuin yksi uratavoite, muokkaa taitoja koskevaa osiota kutakin työtavoitetta varten.
 • Uranvaihtajille: taitoja koskevaan osioon tulisi lisätä siirrettävissä olevat taidot, jotta huomio kiinnittyisi uuden uratavoitteen edellyttämiin taitoihin.
 • Yleensä osaamisosio on ansioluettelon alaosassa. Sen tarkoituksena on toistaa tai tiivistää se, mitä lukija on oppinut kokemusosiosta. Tästä on kuitenkin joitakin poikkeuksia
 • Jos olet esimerkiksi uraa vaihtava henkilö, joka on hiljalleen kerännyt tarvittavat taidot vaihtoa varten, voi olla järkevää siirtää tämä osa näkyvämpään kohtaan - ehkä jopa ylimpään osaan - ja luoda hybridi-, toiminnallinen tai taitoihin perustuva ansioluettelo.
 • Taitojen mainitseminen ennen kokemusta käsittelevää osiota värittää koko ansioluettelosi tarkastelua ja auttaa kertomaan uratarinasi. Jos työskentelet teknisellä alalla, jossa kovat taidot ovat ensiarvoisen tärkeitä, saatat myös haluta sijoittaa taitoja koskevan osion alkuun.
mita taitoja cv

Esimerkkejä osaamisesta ansioluettelossa

Seuraavassa annamme esimerkkejä taito-osiosta eri aloilta

Lääkäri:

Kovat taidot: Kirurgia, jälkihoito, päivystyslääketiede, diagnostiikka.

Pehmeät taidot : Johtajuus, myötätunto, empatia.

Myyntiedustaja:

Kovat taidot: Myyntipalvelut, myynnin kehittäminen, johtamistaidot, myyntilinjan hallinta.

Pehmeät taidot: Viestintä, päätöksenteko, keskittyminen, rehellisyys, vaikuttaminen.

Tarjoilija:

Kovat taidot: Aloha POS, asiakaspalvelu , varastonhallinta, tarjoilu ja elintarvikkeiden valmistelu.

Pehmeät taidot: Positiivinen asenne, luotettavuus, viestintä, ahkeruus ja vastuullisuus.

Luo ansioluettelosi parhaiden mallien avulla

Luo ansioluettelosi 15 minuutissa

Ilmainen kokoelmamme asiantuntevasti suunniteltuja saatekirjemalleja auttaa sinua erottumaan joukosta ja pääsemään askeleen lähemmäs unelmiesi työpaikkaa.

Luo ansioluetteloni