TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Great Ponton Limited on Irlannin lain mukaan perustettu osakeyhtiö, joka on rekisteröity Irlannin kauppa- ja yritysrekisteriin numerolla 644795 ja jonka rekisteröity kotipaikka on 32 Merrion Street Upper, Dublin 2, Irlanti ("CV Pohja" tai "me").

Tässä tietosuojaselosteessa termillä "henkilötiedot" tarkoitetaan kaikkia tietoja, jotka tunnistavat tai joita voidaan kohtuudella käyttää luonnollisen henkilön tunnistamiseen. Tämän evästekäytännön lisäksi tutustu myös käyttöehtoihimme ja evästekäytäntöömme. Yhdessä nämä asiakirjat osoittavat, kuinka käytämme henkilötietojasi.

Lue tämä tietosuojakäytäntö huolellisesti ymmärtääksesi henkilötietojasi koskevat käytäntömme. Tässä tietosuojakäytännössä käytetyillä määritellyillä termeillä on sama merkitys, joka niille on annettu käyttöehdoissamme

1. MITEN KERÄÄMME HENKILÖTIETOJASI

Tietokantaan pääsyn alustana saamme henkilötietoja palveluidemme suorittamisen yhteydessä. Joitakin keräämiämme ja käsittelemiämme henkilötietoja ovat:

Henkilötiedot, jotka välität meille, mukaan lukien:

  • Rekisteröinti. Keräämme etu- ja sukunimesi sekä sähköpostiosoitteesi luodaksemme käyttäjätilisi ja rekisteröityäksemme verkkosivustollamme tarjoamiimme palveluihin

  • Asiakasalueesi. Käytettävissäsi on useita vaihtoehtoja koskien tietoja profiilissasi ja tilassasi sekä asiakirjanrakennusohjelmassa antamiasi tietoja. Voit antaa meille lisää henkilötietoja, kun tarkastelet ja käytät ominaisuuksiamme ja toimintojamme, mukaan lukien ansioluettelosi, uraprofiilisi, koulutushistoriasi, saatekirjeesi tai muut tiedot.

  • Tekninen informaatio. Pidämme kirjaa kaikesta sinun ja meidän välisestä kirjeenvaihdosta, mukaan lukien tiedot, jotka lähetät, kun ilmoitat verkkosivustoamme tai palveluitamme koskevasta teknisestä ongelmasta.

  • Muut tiedot, jotka voit lähettää meille. 

  • Tiedot, jotka keräämme automaattisesti kolmannen osapuolen lähteestä, mukaan lukien tekniset tiedot. Kun vierailet verkkosivustollamme, keräämme tietoja käyttämistäsi laitteista ja verkoista, joihin olet yhteydessä. Nämä tekniset tiedot sisältävät IP-osoitteesi, kirjautumistietosi, käyttämäsi kaistanleveyden, käyntisi ajan, selaimesi tyypin ja version, selaimesi lisäosien tyypit ja versiot, laajennukset, käyttöjärjestelmäsi, tietoja vierailustasi, mukaan lukien lataus-/latausvirheet, ja sivut, joilla vierailet. Keräämme nämä tiedot erilaisten teknologioiden, kuten evästeiden, avulla (katso evästekäytäntömme).

2. AIKA, JONKA SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOJASI.

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin sinulla on tili meillä. Jos suljet tilisi, henkilötietosi poistetaan välittömästi.

Jos tilisi jäädytetään tai estetään, säilytämme henkilötietojasi kahden vuoden ajan estääksemme sinua rikkomasta verkkosivustomme ehtoja.

Lisäksi voimme säilyttää henkilötietojasi lisäajan siinä määrin kuin on tarpeen laillisten oikeuksien puolustamiseksi tai niitä vastaan ​​puolustamiseksi.

3. MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI.

Käytämme henkilötietojasi palveluidemme tarjoamiseen, tukemiseen ja laajentamiseen, mukaan lukien:

  • tarjota palveluita meidän toimesta tai sinun tai meidän ja kolmansien osapuolien palveluntarjoajien välillä (esimerkiksi maksujen käsittely) tarjotakseen sinulle pyydetyt palvelut;

  • antaa sinun muokata tiliäsi, henkilökohtaisia ​​asiakirjojasi, profiiliasi ja asiakasaluettasi;

  • lähettää sinulle palveluihimme liittyviä tietoja (esimerkiksi vahvistuksen rekisteröinnistäsi) sähköpostitse ja/tai millä tahansa muulla viestintävälineellä;

  • antaa sinulle pääsyn tukipalveluihimme, jotta voit olla yhteydessä meihin;

  • säilyttää verkkosivustomme turvallisuus;

  • ilmoittaa sinulle palveluihimme tehdyistä muutoksista;

  • hallinnoida verkkosivustoamme, mukaan lukien ongelmanratkaisu-, käyttö-, data-analyysi-, testaus-, tutkimus-, tutkimus- ja analytiikkatarkoituksiin;

  • parantaa verkkosivustoamme varmistaaksemme, että sisältö esitetään mahdollisimman tehokkaalla tavalla; ja

  • noudattaa lakisääteisiä velvoitteitamme, mukaan lukien tilaukset ja muut lakisääteiset vaatimukset.

4. MITEN JAAMME HENKILÖTIETOJASI.

Työskentelemme kolmansien osapuolten kanssa, jotka ovat henkilötietojesi vastaanottajia, kuten alihankkijamme, jotka ovat teknisten palvelujen tarjoajia (esimerkiksi maksujen käsittelyn, hallinnan ja tiedonsiirtojärjestelmien ja sisällön alalla, hakukonetoimittajat jne.) tai data-analytiikkaamme varten.

Jaamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille vain seuraavissa tilanteissa:

  • tarvittaessa palvelujemme tarjoamisen kannalta (esimerkiksi henkilötietojesi toimittaminen maksunkäsittelijöillemme tai teknisten palveluntarjoajillemme);

  • jotta voimme parantaa ja optimoida verkkosivustoamme analytiikan ja hakukoneiden avulla;

  • jotta voimme tarjota sinulle työpaikkailmoituspalvelun kolmansien osapuolien verkkosivustoilla;

  • kun laki vaatii tai kun uskomme vilpittömässä mielessä, että paljastaminen on kohtuudella välttämätöntä meitä vastaan ​​esitettyyn vaatimukseen vastaamiseksi, oikeustoimien noudattamiseksi, osana tutkimusta tai CV Pohjan tai sen tytäryhtiöiden omaisuuden tai henkilökohtaisen turvallisuuden suojelemiseksi tai käyttäjien.

5. TIETOJEN KÄSITTELYMME OIKEUSPERUSTA.

Keräämme, käytämme ja luovutamme hallussamme olevia tietoja alla kuvatuilla tavoilla:

  • kun se on tarpeen palveluiden tarjoamiseksi verkkosivustollamme ja käyttöehtojemme toteuttamiseksi;

  • suostumuksesi perusteella, jonka voit peruuttaa milloin tahansa sulkemalla tilisi;

  • kun meidän on noudatettava lakisääteisiä velvoitteitamme;

  • kun se on tarpeen oikeutettujen etujemme palvelemiseksi, mukaan lukien etumme tarjota käyttäjillemme henkilökohtaista ja tehokasta palvelua, elleivät sinun etusi tai perusoikeutesi ja vapautesi ole etusijalla.

6. MITEN SIIRRÄMME HENKILÖTIETOJASI.

Kun siirrämme henkilötietojasi, teemme sen sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti ja ryhdymme asianmukaisiin turvatoimiin varmistaaksemme niiden eheyden ja suojan. Siirrämme henkilötietojasi erityisesti Euroopan talousalueen ulkopuolelle sijoittautuneille kolmansien osapuolien palveluntarjoajillemme sekä maihin, joiden osalta Euroopan komissio ei ole tehnyt "asianmukaista suojauspäätöstä", kuten Yhdysvaltoihin. Tällaisessa tapauksessa varmistamme, että tämä siirto suoritetaan sovellettavien säännösten mukaisesti ja takaamme yksilöiden yksityisyyden ja perusoikeuksien riittävän suojan (mukaan lukien Euroopan komission vakiosopimuslausekkeet).

7. MITEN SUOJAAMME HENKILÖTIETOSI

Ryhdymme asianmukaisiin teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin estääksemme henkilötietojesi luvattoman tai laittoman käsittelyn tai niiden vahingossa tapahtuvan katoamisen, tuhoutumisen tai vahingoittumisen käyttämällä sisäisiä turvamenettelyjämme, jotka kattavat henkilötietojesi säilyttämisen ja tuhoamisen sekä pääsyn heille.

8. SINUN OIKEUTESI HENKILÖTIETOIHISI.

Sovellettavan tietosuojalainsäädännön sinulle suomien oikeuksien lisäksi, jos sovellettava laki tai asetus sallii tai vaatii meitä tekemään niin, annamme sinulle pyynnöstä kopion henkilötiedoistasi ja korjaamme kaikki havaitsemasi virheet . Sinulla on myös oikeus saada ja/tai pyytää meitä siirtämään toiselle rekisterinpitäjälle osa henkilötietojasi. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja rajoittaa tällaista käsittelyä sekä oikeus tehdä valitus henkilötietojesi käsittelystä valvontaviranomaisille.

Pyydämme sinua lähettämään kaikki tätä tietosuojakäytäntöä tai henkilötietojesi käsittelyä koskevat pyyntösi tai kysymykset tai kommentit sähköpostiosoitteeseen support@cv-pohja.com.

9. Päivitykset. 

Tämä tietosuojakäytäntö päivitettiin kesäkuussa 2019. Varaamme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa vastaamaan muuttuvia lakivaatimuksia tai käsittelykäytäntöjämme. Jokainen näistä muutoksista julkaistaan ​​verkkosivustollamme.