Puhdas malli

Puhtaalla mallilla on tuore, yksityiskohtainen, huomiota herättävä kaava, jonka avulla kiinnität rekrytoijan huomion.

Kiitos sen puhtaan suunnittelun, se on täydellinen vastavalmistuneille, nuorille lahjakkuuksille ja harjoittelijoille. Mutta sen yksinkertaisuuden vuoksi, se on mainio vaihtoehto kaikille ammattilaisille. Erityisesti niille, jotka haluavat näyttää itsestään inhimillistä puolta, eikä vain taitoja ja kokemusta.

Mikäli olet etsimässä malli onnistuneeseen ansioluetteloon,  puhdas mallimme on mainio vaihtoehto.

Funktionaalinen ansioluettelo joka erottuu joukosta

Tämä malli tasapainottelee kokemusta ja taitoja, luoden monipuolisen ansioluettelon joka esittelee lahjojasi ja korostaa kykyjäsi.

Sen avulla voit kertoa maailmalle, että olet soveltuva vain muutamalla sanalla. Jos haluat keskittyä kykyihisi, tai kirjoitat mieluummin potentiaalistasi, tämä malli on ehdoton valinta.

Puhdas malli soveltuu myös mainiosti luoville aloille, kuten kirjoittaminen, graafinen suunnittelu, markkinointi ja monia muita, täydentämään portfoliota.

Muotoile :
Koko :
Muokattavissa:
Word (Microsoft)
A4
Kyllä

Toisin kuin kronologinen ansioluettelo, tämä muotoilu ei keskity työkokemukseen. Raskaiden teksipalikoiden sijaan voit antaa  yhden sanan kohokohtia esitelläksesi sinun:

  •  Olennaisimpia taitoja
  •  Pehmeitä taitoja
  •  Työkaluja (ohjelmisto)
  •  Suosittelijat
  •  Kielet

Tämä ansioluettelo on tehty esittelemään kykysi sekunneissa. Tällä tavalla työnantajan tietävät välittömästi ansaitseeko ansioluettelosi toisen, tarkemman vilkaisun.

Luo ansioluettelosi parhaiden mallipohjien avulla

Luo ansioluettelosi 15 minuutissa

Ilmainen kokoelmamme asiantuntevasti suunniteltuja saatekirjemalleja auttaa sinua erottumaan joukosta ja pääsemään askeleen lähemmäs unelmiesi työpaikkaa.

Luo ansioluetteloni