Moderni malli

Haluatko modernin mallin, jossa on minimalistinen ja hienostunut muotoilu? Tässä se on.

Tässä mallissa on miellyttävä muotoilu, joten työnantaja lukee sen vaivatta, lähes alitajuisesti. Aivan kuin he eivät huomaisi, että lukevat ansioluetteloa. Sen moderni ulkonäkö tekee siitä täydellisen vaihtoehdon luoville aloille, kuten suunnittelijoille, sisällöntuottajille ja ohjelmoijille. Mutta se soveltuu hyvin myös sellaisille, joilla on vähemmän työkokemusta, kuten harjoittelijoille, vastavalmistuneille tai jos sinulla on aukkoja työhistoriassasi.

Lyhyestä virsi kaunis, jos etsit siistiä, tehokasta ja vaikuttavaa esittelyä työnantajalle, tämä malli on turvallinen valinta.

 Taitopohjainen ansioluettelo päästäksesi edelle

Tiesitkö, että rekrytoijalta menee kuusi sekuntia päättää onko ansioluettelosi tarkemman tarkastelun arvoinen? Tuo on lyhyt mahdollisuus esittäytyä.

Moderni malli on funktionaalinen ansioluettelo, joka on suunniteltu vaatimaan enemmän huomiota, ja rikkomaan tuo kuuden sekunnin sääntö, verrattuna keskitason ansioluetteloon.

Miten? Näyttämällä ytimekkäitä osioita, joissa on vain tärkeimmät yksityiskohdat. Siihen kuuluu lyhyt yhteenveto, kokemus, koulutus, taidot ja suosittelijat - kaikki yhdessä kappaleessa. Tällä tavalla teet ansioluettelosta samanaikaisesti helppolukuisen ja täsmällisen.

Muotoile :
Koko :
Muokattavissa:
Word (Microsoft)
A4
Kyllä

Tällä kaavalla voit esitellä parhaat taitosi, sekä ammatilliset että pehmeät. Näin ollen voit tuoda itseäsi esille kykenevänä ehdokkaana ja ensimmäisenä vaihtoehtona, jonka kanssa kaikki haluavat työskennellä.

Toisaalta voit, ja ehdottomasti kannattaa, käyttää ammatillisten taitojen osiota korostamaan seuraavia:

  •  Ohjelmisto
  •  Työkalut
  •  Kielet
  •  Osaamisalueet

Tämä kaava korostaa kykyjäsi enemmän kuin työkokemusta. Se antaa kuitenkin tarpeeksi tilaa lyhyesti kuvata huomattavimmat saavutuksesi.

Jos olet vaihtamassa ammattia tai sinulla on aukkoja työhistoriassa, moderni malli on ihanteellinen vaihtoehto.

Luo ansioluettelosi parhaiden mallipohjien avulla

Luo ansioluettelosi 15 minuutissa

Ilmainen kokoelmamme asiantuntevasti suunniteltuja saatekirjemalleja auttaa sinua erottumaan joukosta ja pääsemään askeleen lähemmäs unelmiesi työpaikkaa.

Luo ansioluetteloni