Esimerkkejä vartijan ansioluettelosta

Vartijat kiertävät ja valvovat alueita estääkseen varkauksia, väkivaltaa tai sääntöjen rikkomista. Se on vaarallinen ammatti, jonka vuoksi työllistyminen on kohtalaisen helppoa. Kilpailu on kuitenkin melko kiivasta tälläkin alalla.

Muotoile :
Koko :
Muokattavissa:
Word (Microsoft)
A4
Kyllä

Duunitorin 2019 tilastojen mukaan vartijan keskipalkka oli 2 911 € kuukaudessa ja alalla työskentelee noin 17 000 vartijaa.

Koska kilpailu turvallisuusalalla on niin kiivasta, tarvitset tehokkaan ansioluettelon erottuaksesi joukosta.

Onneksi me olemme täällä auttaaksemme sinua kirjoittamaan paras turvallisuusalan ansioluettelo, käyttämällä meidän vartijan ansioluettelo esimerkkejä ja neuvoja.

Kuinka kirjoittaa vartijan ansioluettelo?

Turvallisuusalalla on kova kilpailu. Turvallisuuden asiantuntijalla pitää olla taidot ja kokemus suojella omaisuutta, mutta vartijan ansioluettelon kirjoittaminen saattaa olla osaamisen ulkopuolella.

Oppaamme vahvan hakemuksen kirjoittamisessa parantaa työllistymismahdollisuuksia.

Vartijan ansioluettelo esimerkkien lisäksi, tämä artikkeli näyttää olennaiset tiedot askel askeleelta, jotta voit kirjoittaa tehokkaan ansioluettelon.

Vartijan ansioluettelossa tarvitset useita osioita. Nämä osiot ovat keino kuvailla aikaisempaa työkokemusta, uratavoitteita ja saavutuksia.

Varmistamalla että kaikki osiot ovat hyvin kirjoitettuja, voit kiinnittää työnantajan huomion ja saada etulyöntiasemaa muihin hakijoihin verrattuna.

Hyvässä vartijan ansioluettelo mallissa on seuraavat osiot:

 • Yhteystiedot
 • Tavoitteet
 • Kokemus
 • Taidot
 • Koulutus

Tässä artikkelissa näytämme kuinka kirjoittaa ja täsmentää vartijan ansioluetteloa alusta loppuun. Jos olet kiinnostunut hyvistä vartijan ansioluettelo esimerkeistä, vieraile verkkosivuillamme.

Kirjoita huippuluokan ansioluettelo tavoite

On turvallista olettaa, että rekrytoijat saavat turvallisuusalalla paljon hakemuksia päivittäin. Rekrytoijat ovat kiireisiä, eikä heillä luultavasti ole aikaa lukea kaikkia ansioluetteloita joita he saavat.

Hyvä tapa erottua joukosta, on kirjoittaa ansioluettelo tavoite .

Jos luulet että ansioluettelo tavoite ei sovellu hakemukseesi, voit sen sijaan kirjoittaa yhteenvedon.

Ansioluettelo tavoite osio on ensimmäisenä ansioluettelossasi ja se on tehokas tapa kiinnittää rekrytoijan huomion. Sen pituuden pitäisi olla vain muutamia virkkeitä.

Sinun pitää puhua ura tavoitteistasi, saavutuksistasi ja taidoistasi suoraan, tarkasti ja tiiviisti.

Kuvittele, että tämä on myyntipuheesi työnantajalle siitä miksi heidän pitäisi palkata sinut. Olet tekemässä lausuntoa siitä, kuinka voit olla hyödyksi yritykselle taitojesi ja osaamisesi kautta.

Näet tehokkaan ja tehottoman ansioluettelotavoitteen alla. Voit katsoa kattavampia vartijan ansioluettelo esimerkkejä verkkosivuillamme.

vartijan

Vartijan ansioluettelo tavoite esimerkkejä

Aseeton vartija hakee asiakaspalvelu- ja varkaudenesto-osaamista Yritykselle. Ollut vartijana XYZ festivaalilla, jossa purkanut useita jännittyneitä tilanteita yleisön keskuudessa. Saanut vartijan koulutuksen yrityksessä ZYX.

Ahkera työntekijä, joka on valmis työskentelemään vartijan tehtävissä Yrityksessä. Aktiivinen oppija joka on valmis läpikäymään vartijan koulutuksen Yrityksessä. Ratkaissut useita hätätilanteita.

Millainen on paras muotoilu vartijan ansioluettelolle?

On useita tekijöitä, jotka vaikuttavat hakemuksesi onnistumiseen tai epäonnistumiseen. Sisällön looginen sujuvuus on hyvä keino saada työnantajan huomion. Yksi tärkeimmistä elementeistä onnistuneessa hakemuksessa, on valita oikea muotoilu ansioluetteloon.

Sen varmistaminen, että jokainen osio on kirjoitettu oikein ja asianmukaisella sommittelulla on kriittistä, erityisesti työhistoria osiossa. Monet turvallisuusalan ammattilaiset eivät ymmärrä tätä.

Suurin osa vartijan hakemuksista, jotka lähetetään yrityksille yksinkertaisesti kertovat hakijan työhistoriasta ja työhön liittyvistä taidoista. Tämä ei ole tehokas tapa ja se heikentää työllistymisen mahdollisuuksia.

Hyvä tapa kiinnittää työnantajan mielenkiinto, on käyttää käänteistä kronologista mallia ansioluettelossasi. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että laitat viimeisimmän työn ensiksi työhistoria osiossa. Tällä tavoin ansioluettelosi kokemus osio on looginen.

Työsi ansioluettelon muotoilussa ei lopu käänteiseen kronologiseen malliin. Huomiota kiinnittävän mallin käyttäminen voi olla ratkaiseva tekijä työllistymisessä. Saadaksesi lisää malleja ja muotoilu ideoita, käy katsomassa meidän ansioluettelo esimerkkejämme.

Kuinka kirjoittaa työhistoria ja vastuut vartijan ansioluettelossa?

Vartijana oleminen on yhtä vaikeaa kuin se on mielenkiintoista. Työskentelet ammattilaisena, jonka vastuualueisiin kuuluu yrityksen omaisuuden suojeleminen päivin ja öin. Käyt tarvittavan koulutuksen, jotta voit käsitellä näitä uhkia, sekä fyysisiä että sanallisia.

On turvallista sanoa, että työskennellessäsi turvallisuuden ammattilaisena olet hankkinut matkan varrella kokemusta. Hyvä tapa näyttää tämä työnantajalle, on laittaa työkokemus ja saavutukset ansioluettelosi toimenkuva osioon .

Toimenkuva osioon, johon laitetaan haettuun työhön liittyvät työkokemuksen, täytyy laittaa tietoja liittyen aikaisempiin töihin. Kuten muutkin osa-alueet vartijan ansioluettelossa, tämän osion tulee olla tiiviisti ja ymmärrettävästi kirjoitettu.

Käytännössä selität kuinka aikaisempi työkokemus on antanut sinulle pätevyyden juuri vartijana työskentelemiseen yrityksessä johon olet hakemassa.

Yritä puhua tapahtumista joissa olet käyttänyt tietojasi ja päättäväisyyttäsi vartijana hoitaaksesi hätätilanteita, kuten tulipaloja, suojellaksesi työnantajasi omaisuutta. Tai kuinka paikalla olosi on vähentänyt laittoman toiminnan määrää työpaikalla ja sen läheisyydessä.

Erinomainen lisä toimenkuvaan on aikaisempi kokemus lain valvonnasta. Tämä välittömästi osoittaa osaamisesi turvallisuus asemista.

Vartijan toimenkuva esimerkkejä

KOKEMUS
_______________________________________

Aseistettu vartija

Gothamin turvallisuuspalvelut

06/2015 - 11/2018

Tampere, Pirkanmaa

 • Valvonut toimitiloja ja yli kahtasataa päivittäistä kävijää kameroilla,
 • Muodostanut partio reittejä turvallisuushenkilöstölle olennaisille alueille valvomaan sääntöjen rikkomista ja suojelemisen lisäämiseksi.
 • Vähentänyt epäilyttävää toimintaa 50 % säännöllisellä ja tarkalla sisääntulo paikkojen valvonnalla.
 • Käyttänyt asiakaspalvelutaitoja vuorovaikutuksessa vieraiden ja asukkaiden kanssa.
 • Raportoinut epäilyttävää toimintaa ja kiinnostavien henkilöiden läsnäolosta rakennuksen läheisyydessä.

Tässä on esimerkki tehokkaasta vartijan toimenkuvasta. Osiossa on ranskalaisilla viivoilla esitetty tärkeää ja suoraa tietoa kokemuksesta vartijan työstä.

Esimerkkejä vartijan

Vahvassa toimenkuvassa on lyhyet ja lausunto tyyppiset virkkeet kuvailemaan aikaisempia saavutuksia.

Toisaalta, tässä on esimerkki miten toimenkuvaa EI pidä kirjoittaa.

KOKEMUS
_______________________________________

Aseistettu vartija

Gothamin turvallisuuspalvelut

06/2015 - 11/2018

Tampere, Pirkanmaa

 • Pitänyt turvallisuusuhat minimissä.
 • Valvonut työntekijöiden ja luvallisten vieraiden sisäänkäyntejä.
 • Työskennellyt aseistettuna vartijana rakennuksessa.

Tämä ei ole hyvä toimenkuva. Vastuualueet on yksinkertaisesti listattu ranskalaisilla viivoilla, eivätkä ne anna yhtään kontekstia missä ja miten ne on toteutettu.

Vartijan ansioluettelo esimerkki ilman kokemusta

Jos olet juuri aloittamassa ja haet vartijan paikkaa ilman aikaisempaa kokemusta, sinun ei tarvitse olla huolissasi. Meillä on tähän ratkaisu. Alla on esimerkki vartijan toimenkuvasta aloittavalle vartijalle.

Vartijan kokemus
________________________________________________

2016-2018

 • Estänyt varkauksia työskennellessä kaupassa. Huomannut ja raportoinut neljä varkaustapausta.
 • Ollut järjestyksenvalvojana kahdessa ulkoilmakonsertissa ja estänyt kahden aggressiivisen henkilön välisen riidan eskaloitumista tappeluksi
 • Baarimikkona avustanut vartijoita yövuoroissa.
 • Työskennellyt vastaanottovirkailijana Gothamin turvallisuuspalvelussa, vastannut puheluihin, suorittanut hallinnollisia tehtäviä ja antanut yrityksen vierailijoille olennaista tietoa.

Vaikka olisit aloittava hakija, voit tehdä vartijan ansioluettelosta hyvän listaamalla turvallisuusaiheisia kokemuksia, joita sinulla on ollut menneisyydessä.

Yllä oleva esimerkki täydellisesti tuo esille kuinka hakija on aikaisemmin varmistanut turvallisuutta aloilla, joilla hän on työskennellyt.

Vartijan ansioluettelon huippu taidot

Turvallisuusalan ammattilaisen hakemuksessa täytyy olla soveltuvat pätevyydet ja tieto turvallisuusalan määräysten noudattamisesta.

Toimenkuvassa, pätevyyksien lisäksi, on hyvä idea tehdä vaikutus työnantajaan lisäämällä ansioluetteloon taito osio.

Taito osio on se paikka, jossa voit listata kykysi jotka sopivat turvallisuusalan ammattilaiselle.

Voit lisätä taitoja laajaltikin täällä. Se voi olla työpaikkakohtainen henkilökohtainen ominaisuus, josta on hyötyä yritykselle. Taidot voivat olla myös enemmän teknisiä luonteeltaan.

Pehmeät taidot, kuten hyvä kommunikointi taito näyttävät työnantajalle, että työskentelet hyvin henkilökunnan ja vierailijoiden kanssa.

Toisaalta kannattaa myös lisätä taitoja, jotka tulevat aikaisemmasta työhistoriasta. Ne voivat olla äärimmäisen arvokkaita ansioluettelosi tehokkuuden lisäämiseksi. Näyttämällä että turvallisuusjärjestelmät ovat tuttuja sinulle, voi tuoda sinulle merkittävästi lisäpisteitä työnhaussa.

Esimerkkejä vartijan ansioluettelosta

Tässä on lista joistakin taidoista, jotka voit lisätä ansioluettelosi taito osioon.

 • Kriittinen ajattelu
 • Valvontakameroiden valvonta
 • Valvontatyökalut
 • Rikosoikeuden hallinta
 • Kommunikointi
 • Asiakaspalvelutaidot
 • Koordinaatio
 • Partiointi
 • Silmää yksityiskohdille
 • Aktiivinen oppija
 • Ensiapu ja elvytys
 • Ajanhallinta
 • ihmissuhdetaidot
 • Valvonta taidot
 • Tarkkaavaisuus
 • Ampuma-aseet
 • Konfliktinratkaisu
 • Neuvottelu
 • Kuuntelu
 • Luotettavuus
 • Ongelmanratkaisu
 • Ajokortti

Akateeminen pätevyys

Vaikka vartijalla ei tarvitse olla tiettyä koulutuksen tasoa, täytyy kaikkien vartijoiden läpikäydä vartijakoulutus. Jotkin työpaikat saattavat kuitenkin vaatia muutakin koulutusta.

Vaikka näin olisi joillain työpaikoilla, hyvin kirjoitettu koulutus osio on mainio keino saada lisää palkkaa, mikäli koulutus on alalle soveltuva. Koulutustausta kertoo rekrytoijalle, että olet tottunut oppimaan ja että oppiminen ei ole ongelma.

Esimerkiksi armeijan leivissä tai pankissa vartijana oleminen vaatii erityiskoulutusta.

Saadaksesi lisätietoja koulutus osiosta, voit vilkaista meidän vartijan ansioluettelo esimerkkejä verkkosivuillamme.

Harrastukset ja kiinnostuksen kohteet

Huolimatta yleisestä mielipiteestä, harrastusten ja kiinnostusten lisääminen ansioluetteloon on hyvä idea.

Olemme täällä kertomassa, että harrastusten ja kiinnostusten lisääminen ansioluetteloon voi tehdä hakemuksestasi paremman.

Lisäämällä kiinnostusten kohteet hakemukseen, annat rekrytoijalle paremman kuvan siitä kuka olet ihmisenä. Tämä puolestaan luo enemmän kiinnostusta lukijalle ja voi mahdollisesti johtaa työhaastattelukutsuun.

Kiinnostukset ovat asioita, joihin käytät erikseen aikaa oppiaksesi niistä lisää, kun taas harrastukset ovat aktiviteetteja, joita teet koska se on kivaa.

Nykyään harrastuksiin ja kiinnostuksiin liittyvä kulttuuri on muuttumassa. Mainitsemalla työn ulkopuolisia aktiviteetteja ansioluettelossasi, osoitat että et ole vain satunnainen tyyppi, joka yrittää vain olla ratas koneistossa. Rekrytoijat pitävät persoonallisuudesta.

Esimerkkejä vartijan ansioluettelosta

UKK

Millainen on hyvä tavoite vartijan ansioluetteloon?

Hyvä ansioluettelo tavoite on vain muutamia virkkeitä pitkä. Puhut ura tavoitteistasi, saavutuksistasi ja taidoistasi suoraan, tarkasti ja tiiviisti.

Tuo esille se, että yrität soveltaa ammattitaitoasi työssäsi. Jälkeenpäin yritä kuvailla olennaisia saavutuksiasi - tämän pitäisi olla vain yhden virkkeen.

Tarpeellisen tiedon mahduttaminen lyhyeeseen kappaleeseen, antaa työnantajalle mahdollisuuden lukea tavoite nopeasti ja kiinnostumaan hakemuksestasi.

Kuinka parantaa aloittavan vartijan ansioluetteloa?

Jos olet aloitteleva vartija, sinun ei tarvitse murehtia. Voit tehdä ansioluettelostasi tehokkaamman useammalla keinolla.

Koska sinulla ei ole paljoa kokemusta, varmista että tavoite ja taito osiot ovat yhtenevät työn vaatimusten kanssa. Lisää tärkeitä ja alalle olennaisia avainsanoja. Muista myös mainita sekä pehmeät että tekniset taidot joita sinulla on.

Varmistu siitä, että lisäät sertifikaatit ja olennainen osaaminen taito osioon.

Jos sinulle ei ole suoraa kokemusta vartijana olemisesta, yritä lisätä vastaavat työt joita olet tehnyt muilla työpaikoilla.

Esimerkkejä vartijan ansioluettelosta

Esimerkiksi kuinka sinun piti vahtia toimistorakennusta erinäisten valvontakameroiden ja kanavien kautta. Tai kuinka sinulla on kokemusta rakennuksen turvaovien ohjauksesta.

Kuinka listata turvallisuusalan sertifikaatit?

Sertifikaatit ovat äärimmäisen arvokkaita ja tärkeitä kohokohtia vartijan ammattitaidossa. Työnantajat valitsevat mielellään ansioluetteloita sellaisista hakijoista joilla on jo vaadittavat lisenssit.

On useita tapoja, miten voit lisätä sertifikaatit ansioluetteloosi:

 • Ansioluettelon alussa, nimesi vieressä
 • Ensimmäisessä esittely lauseessa ansioluettelo tavoitteessa.
 • Taito osiossa.
 • Tekemällä erillinen sertifikaatti osio ansioluetteloosi.

Tässä on esimerkkejä yleisimmistä sertifikaateista ja erityisosaamisesta, joita vartijoilla on:

 • Vartijan koulutus
 • EA-1 tai parempi ensiapukoulutus
 • Eettinen koulutus
 • Väkijoukon hallinta
 • Kulunvalvonta
 • Arvokuljetus

Luo ansioluettelosi parhaiden mallipohjien avulla

Luo ansioluettelosi 15 minuutissa

Ilmainen kokoelmamme asiantuntevasti suunniteltuja saatekirjemalleja auttaa sinua erottumaan joukosta ja pääsemään askeleen lähemmäs unelmiesi työpaikkaa.

Luo ansioluetteloni