Sosiaalisen median managerin CV

Sosiaalisen median managerit ovat innovatiivisia, yksityiskohtaisia ja erinomaisia viestinnän osaajia. He vastaavat yrityksen sosiaalisen median strategian suunnittelusta ja toteutuksesta, johon kuuluu tuotemerkin markkinointikampanjoiden valvonta, sisällön kirjoittaminen ja tarkistaminen sekä verkkosaavutuksen ja läsnäolon lisääminen.

Muotoile :
Koko :
Muokattavissa:
Word (Microsoft)
A4
Kyllä

Sosiaalisen median managerin CV esimerkki

Miia Mallikas
Sosiaalisen median manageri

Henkilökohtaiset tiedot
Puhelin: +358 50 2345 234
Sähköposti: miia.mallikas@email.com
linkedin.com/in/miiamallikas
twitter.com/miiamallikas
facebook.com/miiamallikas

Yhteenveto
Vetovoimainen sosiaalisen median manageri, jolla on yli 5 vuoden kokemus huippufirmojen seuraajien kasvattamisesta. Pyrkii kasvattamaan yrityksenne toimintaa massiivisesti. Millionviews -yrityksessä lisäsi keskimäärin 24 % sosiaalisessa mediassa jakamisen määrää ja 30 % asiakkaiden sitoutumista.

Kokemus
Sosiaalisen median päällikkö
Millionviews, Tampere
2016-2019

 • Johti 3 sosiaalisen median työntekijän tiimiä, lisäsi seuraajia 25 % ja tuotti yli 12 teksti-, video- ja kuvapostausta päivässä.
 • Järjestänyt kilpailuja, jotka tuottivat 500-3 500 Facebook-osaketta asiakkaille, kuten Iowan yliopistolle ja Casey’s General Storesille.
 • Hankki yli 700 kuvaa ja kirjoitti yli 500 kuvatekstiä. Kehitti Photoshopin ja Illustratorin avulla yli 300 omaperäistä suunnitelmaa.
 • Vastasi aktiivisesti yli 1 000 kuluttajakysymykseen ja vastasi niihin. Lisäsin 1:1-suhteita kohdemarkkinoihin 200 prosenttia.

Tärkein saavutus:
Ohjasi sosiaalisen median kampanjoita, joiden ansiosta sosiaalinen jakaminen lisääntyi 24 prosenttia ja yleinen sitoutuminen viesteihin 30 prosenttia.

Sosiaalisen median manageri
Mediamaja, Tampere
2014-2016

 • Loi ja aikataulutti yli 50 sosiaalisen median viestiä viikossa Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja muissa kanavissa.
 • Nosti yleisön sitoutumista 30 % kuudessa kuukaudessa.
 • Optimoi viestejä testaamalla sisältöä eri aikoina.

Tärkein saavutus:
Facebook-kilpailu, joka tuotti yli 2 000 jakoa ja 8 000 kommenttia. Kaikkien 25 myymälän liikevaihto kasvoi 20 prosenttia.

Koulutus
Merkonomi, 2010-2014
TAKK, Tampere
Toteutti senioriprojektin, joka sai 3 000 Facebook-jakoa ja keräsi 4 500 dollaria paikalliselle eläinsuojalle.

Sertifikaatit

 • 2019 – Sosiaalisen markkinoinnin sertifikaatti – Hootsuite
 • 2018 – Sosiaalisen median sertifiointi – Boot Camp Digital

Lisäaktiviteetit

 • Ylläpitää 15 000+ Twitter-seuraajaa ja 7 000+ Instagram-seuraajaa.
 • Facebookin avulla kerännyt lahjoituksia 22 % paikalliselle eläinsuojalle.

Kovat taidot: strategia, suunnittelu, sosiaalisen kampanjan hallinta, copywriting, markkinatutkimus.

Pehmeät taidot: viestintä, yhteistyö, ihmissuhdetaidot, luovuus.

Nykyään sosiaalisen median managereilla on suuri kysyntä, ja ala kehittyy päivittäin. Asiantuntijat odottavat työpaikkojen kasvavan yli 10 prosenttia vuoteen 2026 mennessä, ja koska markkinat laajenevat edelleen nopeasti uusiin sisältömuotoihin, kuten TikTokiin ja Clubhouseen, ei ole koskaan ollut parempaa aikaa olla sosiaalisen median alalla.

Se on jännittävä ala, mutta myös yhä kilpaillumpi. Jos haluat sosiaalisen median manageriksi, sinun on erotuttava joukosta. Ensimmäinen askel on varmistaa, että sinulla on loistava ansioluettelo .

Kuten sosiaalisessa mediassa , myös ansioluettelossa sanasi ovat kaikki mitä sinulla on. Miten sosiaalisen median manageri siis laatii ansioluettelon, joka tuo esiin monipuolisen roolin kaikki osa-alueet? Näytämme kohta, miten rakennat voittavan sosiaalisen median managerin ansioluettelon , joka leviää viraaliksi.

Sen lisäksi, että opit korostamaan kokemustasi, sekä tietoon perustuvaa että luovaa, käytät varmasti tehtäväkohtaista kieltä ja esittelet henkilökohtaisen yhdistelmäsi kovia ja pehmeitä taitoja. Autamme sinua tavoittamaan unelmiesi työnantajan sydämet ja mielet ja samalla varmistamme, että pääset ensin digitaalisen ansioluettelon seulonnan portinvartijan ohi.

sosiaalisen median johtaja cv

Mikä on sosiaalisen median manageri?

Sosiaalisen median manageri käyttää suosittuja mediaverkostoja, kuten Facebookia, Twitteriä ja Instagramia, markkinointikampanjoiden luomiseen yrityksille. Kirjoitetut viestit, media ja mainoskampanjat ovat keskeisiä työssä käytettäviä välineitä. Vaikka avoimet paikat tähän tehtävään ovat yhä kilpaillumpia, kaikenlaiset yritykset tarvitsevat sosiaalisen median markkinointia.

Brändimielikuvan rakentamisesta, asiakkaiden tavoittamisesta ja sosiaalisen tavoittavuuden lisäämisestä koituvat hyödyt ylittävät kustannukset reilusti. Sosiaalisen median manageri tutkii analytiikkaa ja muita hyödyllisiä tietoja luodakseen asiakkaille täydellisen strategian ja sopeutuakseen samalla nopeasti verkkotrendeihin.

Miten kirjoittaa sosiaalisen median managerin ansioluettelo

Sosiaalisen median managerin ansioluettelon tulisi noudattaa samaa yleisesti käytettyä ansioluettelon rakennetta, jota sovelletaan kaikkiin ammatteihin, mukaan lukien nämä osat:

 • Otsikko
 • Yhteenveto
 • Työhistoriaosio
 • Koulutusosio
 • Taitoja koskeva osio

Ennen kuin syvennymme lyhyesti kuhunkin näistä ansioluettelon osioista, tässä on joitakin yleisiä huomioita.

Kun taistelet huomiosta sosiaalisessa mediassa, kaikki ovat kilpailijoitasi. Sosiaalisen median managerien on mukautettava viestinsä tietyille alustoille ja yleisöille. Kun kirjoitat ansioluetteloasi, on joitakin samankaltaisia näkökohtia:

 • Markkinoidesi erityispiirteiden ymmärtäminen
 • ATS:n ohittaminen avainsanapainotteisella alalla
 • Taitojen ja käyttäytymisen välisen tasapainon viestiminen.
 • Kun sitoutuminen on etusijalla "tykkäysten" ja "jakojen" kaltaisten (helposti väärennettyjen) mittareiden sijaan, oikealla äänellä viestiminen on ratkaisevan tärkeää, jotta asiakkaat muuttuvat uskollisiksi faneiksi. Potentiaalinen työnantaja näkee tämän äänen ensimmäisen kerran ansioluettelossasi.

Miten voit voittaa ATS-algoritmin?

Olet tottunut voittamaan sosiaaliset algoritmit. Nyt on aika hioa ansioluetteloasi, jotta voitat työnhakualgoritmin. Hakijaseurantajärjestelmät (ATS) toimivat verkossa seulontatyökaluina, jotka analysoivat ansioluetteloita avainsanojen perusteella. Jokaisessa ansioluettelosi osassa on tietty määrä termejä, jotka ovat merkityksellisiä työnantajalle, palkkaavalle esimiehelle ja työhakemukselle. Hakijoilla, jotka ymmärtävät, miten ATS toimii, on todellinen mahdollisuus toimittaa ansioluettelonsa ihmissilmille, jotta rekrytoijat voivat nähdä ja arvioida ne.

Sosiaalisen median johtajan ansioluettelon avainsanat vaihtelevat tehtävän vaatimusten mukaan. Yksi työnantaja saattaa keskittyä tiettyihin alustoihin ja medioihin, kun taas toinen saattaa omaksua täysin erilaisen lähestymistavan. Sen tutkiminen, miten he tavoittavat yleisönsä, ja ansioluettelosi ripotteleminen avainsanoilla, jotka rekrytoiva johtaja on mahdollisesti määritellyt, on ratkaisevaa, jotta voit läpäistä valintaprosessin ensimmäisen vaiheen.

ATS-järjestelmä vaikuttaa eniten ansioluettelosi tiivistelmä- ja taito-osioihin, joissa annat kuvaavia termejä ammatillisesta luonteestasi ja taitokokonaisuudestasi. Luonnollisen sujuvuuden omaavan ansioluettelon juju on tasapainottaa tarvittavien avainsanojen lisääminen ilman, että kaikki näyttää keinotekoiselta.

📌Vinkki📌

Monissa ansioluettelon kirjoittamisoppaissamme suosittelemme työnantajan verkkosivuston ja/tai sosiaalisen median sivun tutkimista, jotta ymmärtäisit paremmin työnhakua. Sinulle tämä on tuplasti tärkeää, koska työskentelet näiden välineiden kanssa. Analysoi työnantajan sosiaalisessa mediassa esiintymistä, jotta ymmärrät paremmin paitsi haettavia ammattitaitoja myös jopa kysymyksiä, joita sinulle esitetään haastattelussa.


sosiaalisen median johtaja cv

Ansioluettelomuodon valitseminen

Yleisimmin käytetty, varma kronologinen ansioluettelomuoto on ihanteellinen useimpien ansioluetteloiden jäsentämiseen. Se toimii todennäköisesti hyvin myös useimmille sosiaalisen median johtajille, sillä se tarjoaa suoraviivaisen yleiskatsauksen urasi kohokohdista työhistoriaosuudessa.

Mutta jos tavoittelemasi sosiaalisen median tehtävä olisi radikaali muutos tai jos työtaustasi ei ole noudattanut lineaarista polkua työntekijäasemista, sinun kannattaa ehkä harkita toista ansioluettelomuotoa . Toiminnallinen ansioluettelomuoto sopii joskus niille, jotka ovat työskennelleet itsenäisesti sopimus- tai konsultointitehtävissä ja haluavat korostaa tiettyjä taitoja, projekteja tai asiakkaita. Muissa tapauksissa on järkevintä käyttää hybridi-ansioluettelorakennetta, jossa yhdistyvät kronologiset ja toiminnalliset elementit.

Sosiaalisen median johtaja ansioluettelon muoto
 • Lisää 1 tuuman marginaalit ansioluetteloon. Käytä riittävästi valkoista tilaa rentouttaaksesi lukijoitasi.
 • Valitse ansioluettelon fontiksi 11-14pt Lato tai Garamond.
 • Kirjoita ansioluettelon osiot otsikko, tiivistelmä, kokemus, koulutus ja taidot.
 • Luettele työpaikat käänteisessä kronologisessa ansioluettelojärjestyksessä.
 • Tee ansioluettelon pituudeksi yksi sivu optimaalisen vastauksen saamiseksi.
 • Tallenna se PDF-muodossa. PDF-tiedostot toimivat hyvin myös mobiilissa.

Kirjoita yhteystietosi

Ensimmäinen vaihe on lisätä yhteystietosi ansioluettelon yläosaan. Tämä on välttämätöntä, jotta työnantajat tietävät, miten he voivat ottaa sinuun suoraan yhteyttä. Kun nämä tiedot mainitaan ansioluettelon alussa, mahdolliset työnantajat löytävät ne helposti. Sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi riittävät yleensä. Voit myös lisätä ammatilliset sosiaalisen median profiilit, jos sinulla on sellaisia.

Varmista, että kaikki yhteystietosi ovat ajantasalla ja oikein kirjoitettu. Älä käytä sähköpostiosoitetta, joka on entiseltä työntantajaltasi tai sellainen joka ei tuo esille ammattimaisuuttasi. Sosiaalisen median profiilit tulee myös olla vain työhösi liittyviä ja päivitettyjä.

Käytä valokuvaa, joka on otettu ammattimaisesti ja jossa hymyilet. Älä käytä selfietä ja muuten epämääräistä kuvaa. Pukeudu hyvin ja katso että näytät huolitellulta.

Kirjoita yhteystietosi näin:

 • Nimi
 • Osoite
 • Puhelinnumero
 • Sähköpostiosoite
 • Sosiaalisen median osoitteesi

Ammatillinen tavoite / yhteenveto sosiaalisen median johtajan ansioluetteloon

Ansioluettelosi tiivistelmä on pohjimmiltaan tarina osaamisestasi ja luonteestasi. Sen vapaamuotoinen luonne antaa mahdollisuuden luovaan ilmaisuun. Kaikki työnantajat tietävät, että työnhakijat voivat tässä kohdassa kertoa lyhyesti lisäarvostaan, ja kaikki ATS-algoritmit painottavat sisältämiäsi avainsanoja. Valitse siis sanasi erittäin huolellisesti.

Sen lisäksi, että saat osaamisesi loistamaan sitä varten varatussa erillisessä ansioluettelo-osiossa (käsittelemme sitä myöhemmin), on mahdotonta kirjoittaa hyvää tiivistelmää mainitsematta niitä. Mutta on myös tärkeää, että annat tässä tulevalle työnantajallesi.

Korosta kaikin mokomin alan asiantuntemustasi. Jos tiivistelmäsi ei anna kuvaa sosiaalisen median asiantuntijasta, kukaan ei todennäköisesti lue sitä enempää. Sinun on saatava potentiaalinen työnantajasi ajattelemaan: "Vau, kunpa joku tekisi tuon meille". Jos saat rekrytoijat kateellisiksi ja uteliaiksi, he haluavat järjestää haastattelun saadakseen lisätietoja, ja ansioluettelosi on tehnyt ensimmäisen tärkeän tehtävänsä.

Ota mallia ilmoitetusta työnkuvauksesta. Se on lähtökohtasi avainsanojen suhteen. Mitä enemmän samankaltaisia termejä ja yhteyksiä on työnkuvauksen ja ansioluettelosi tiivistelmän välillä, sitä todennäköisemmin läpäiset ATS-testin.

Oikein
Sosiaalisen median manageri, jolla on yli 6 vuoden kokemus sosiaalisen median hallinnasta ja brändäyksestä. Omistaa markkinoinnin kandidaatin tutkinnon ja asiantuntemusta markkinointianalytiikasta. Erinomaiset viestintätaidot yhteydenpitoa ja digitaalista copywritingia varten, varmistaen vahvan brändiläsnäolon.

Tämä sosiaalisen median päällikkö pystyy korostamaan muutamassa lyhyessä lauseessa seitsemän taitoa ja kykyä, jotka pätevöittävät hänet tehtävään. Tämä nopea yhteenveto antaa työnantajalle nopean yleiskuvan siitä, mihin hakija on erikoistunut, ja osoittaa, että hän on pätevä hoitamaan kyseistä työtä.

Käytä:

 • Adjektiiveja (ajettu, mukaansatempaava).
 • "sosiaalisen median manageri"
 • Kokemusvuodet (1+, 4+)
 • Ketä ja miten autat (kasvata Greenfire Reachin sitoutumisia...).
 • Parhaat sosiaalisen median ansioluettelon saavutukset (24 % lisäys sosiaalisissa jakamisissa...).
Väärin

Olen toiminut sosiaalisen median managerina jo yli 3 vuotta. Tänä aikana olen kirjoittanut Facebook-postauksia, julkaissut twiittejä, luonut kuvataidetta ja mainostanut yritystä Pinterestissä.


Oikein

Konversioon suuntautunut sosiaalisen median markkinointipäällikkö, jolla on yli 3 vuoden kokemus nopeatempoisesta sisältötiimistä. Nosti Facebookin konversioastetta 35 % uuden copywriting-strategian avulla. Määritteli tarkemman kohdeasiakaskunnan, mikä lisäsi asiakaspysyvyyttä 15 prosenttia.


sosiaalisen median johtaja cv

Työhistorianäyte: saavutusten konteksti

Sosiaalisen median managerin ansioluettelosi työhistoriaosio esittelee ideasi, projektisi ja panoksesi. Siinä on kuitenkin myös asetettava työsi asiayhteyteen, mukaan lukien luvut ja tulokset. Vaikka kaikki työhistoriasi eivät välttämättä ole merkityksellisiä haettavan tehtävän kannalta, on tärkeää sovittaa kokemuksesi osat kunkin haastattelemasi tehtävän vaatimuksiin. Kun palkkaavat johtajat lukevat työnantajan omista projekteista ja haasteista, heillä on suuri varmuus siitä, että pystyt tekemään työtä myös heille.

Vaikka viimeisimpien työkokemustesi esittäminen ensimmäisenä osoittaa, että olet ajan tasalla uusimmista sosiaalisen markkinoinnin menetelmistä, työnantajalle on myös tärkeää nähdä, että olet toteuttanut sitä, mikä toimi tuolloin. Se, että puhut orgaanisten videokampanjoiden toteuttamisesta kuusi vuotta sitten, ei huijaa ketään. Ansioluettelosi työhistoriaosion on myös osoitettava, että sinä ja entinen työnantajasi olitte eturintamassa ja että teette kovasti töitä pysyäksenne siellä.

Havainnollista esimerkkejä numeroilla ja prosenttiluvuilla ja aseta ne mahdollisuuksien mukaan aiempien saavutusten yhteyteen. Sosiaalisen median tyypillinen vaikutus tietyllä toimialalla ei välttämättä ole sama mahdolliselle työnantajallesi, joten et voi olettaa, että hän on tietoinen. On myös tärkeää kertoa, miten työskentelit sidosryhmien kanssa, vaikutit heidän päätöksiinsä ja kannustit heitä osallistumaan. Yksikään sosiaalisen median päällikkö ei toimi tyhjiössä, ja on tärkeää, että työhistoriassasi kulkee läpi yhteistyöhakuisuus. Jos et puhu ihmisistä, sinua pidetään yksinäisenä sutena.

📌Vinkki📌

Luettele aiemmat työpaikkasi ja projektisi käänteisessä kronologisessa järjestyksessä, viimeisimmästä vanhimpaan. Ansioluettelossasi on vain yksi sivu, joten aloita vaikuttavimmista tehtävistä ja saavutuksista. Työhistoriaosioissa on harvoin yli 10 vuoden työkokemus, ja usein niissä näkyy vielä vähemmän. Tärkeiden saavutusten esittäminen yksityiskohtaisesti on tärkeämpää kuin epäolennaiset nuoremmat tehtävät tai työt muilla aloilla.


Väärin

Sosiaalisen median manageri

tammikuu 2018-joulukuu 2020

Mainiomedia, Helsinki

Keskeiset tehtävät

 • Julkaistut viestit.
 • Sosiaalisen median trendit.
 • Seurasi mainintoja.

Oikein

Sosiaalisen median manageri

tammikuu 2018-joulukuu 2020

Mainiomedia, Helsinki

Keskeiset pätevyydet ja tehtävät

 • Kirjoitti, muokkasi ja julkaisi sisältöä jaettavaksi kaikissa brändin yrityksen sosiaalisen median profiileissa ja kumppanikanavissa.
 • Ylläpitänyt brändin innovatiivisuutta ja pysynyt ajan tasalla uusimmista sosiaalisen median trendeistä.
 • Seurasi brändiin liittyviä mainintoja kaikilla sosiaalisilla alustoilla ja osallistui lukijoiden vastauksiin artikkeleihin.

Tärkeimmät saavutukset

 • Nosti Facebookin konversioastetta 35 % uuden copywriting-strategian avulla.
 • Tunnistettiin tarkempi kohdeasiakaskunta, mikä lisäsi asiakaspysyvyyttä 15 prosenttia.

Koulutus

Esimerkki sosiaalisen median managerin koulutuksesta: oppimiskäyrä

Koska useimmilla sosiaalisen median managereilla on markkinoinnin tutkinto, tämä näkyy todennäköisesti ansioluettelosi koulutusosion kärjessä.

Lisäksi koulutusluettelossasi tulisi näkyä tarve itseopiskeluun ja koulutukseen vakiona tässä ammatissa. Työalan kehittyessä ammattikohtaiset markkinointitutkinnot yleistyvät, mutta alati muuttuvassa maisemassa suurin osa oppimisvaatimuksista on työssä oppimista.

Sinulla ei todennäköisesti ole tarpeeksi tilaa sisällyttää kaikkia suorittamiasi kursseja. On kuitenkin tärkeää osoittaa asenne itsensä kehittämiseen, jotta työnantajat näkevät, että taitosi ja tietosi eivät ole pysähtyneet. Liitä siis mukaan luettelo todistuksista tai kursseista, jotka on erityisesti räätälöity kuhunkin työtehtävään. Tällaisilla pienillä yksityiskohdilla on suuri merkitys.

Oikein
Esimerkki:
 • Hootsuiten sosiaalisen markkinoinnin koulutus, 2022
 • Twitter Flight Schoolin markkinoinnin johtamiskurssi, 2021
 • LinkedIn Learningin sosiaalisen median markkinointikurssit, 2021
 • Boot Camp Digitalin sosiaalisen median sertifiointi, 2020
 • Google Analytics Academy, 2020

Taitojen esittely ansioluettelossa

On tärkeää, että mukautat sosiaalisen median managerin ansioluettelosi kuhunkin potentiaaliseen työpaikkaan ja työnantajaan, jota tavoittelet. Varmista kussakin tapauksessa, että esittelet kussakin tehtävässä vaadittavat taidot. Sosiaalisessa mediassa olet yhtä hyvä kuin viimeisin kampanjasi. Jokainen sosiaalisen median kampanja on erilainen, ja sama pätee myös jokaiseen sosiaalisen median johtotehtävään.

Ansioluettelossasi tulisi olla hyvä sekoitus kovia ja pehmeitä taitoja, ja siinä tulisi mahdollisuuksien mukaan olla myös muutamia esimerkkejä tosielämästä. Tilaa ei ole tarpeeksi kunkin taidon korostamiseen useammin kuin kerran ansioluettelosi tiivistelmässä ja työhistoriassa, joten hajauta ne rooleihin ja saavutuksiin, jotka on korostettu tärkeys- ja relevanssijärjestyksessä.

Jotkut saattavat pitää sosiaalisen median hallintaa transaktionaalisena ja käytännöllisenä ammattina. Parhaat sosiaalisen median johtajat pystyvät kuitenkin yhdistämään pehmeämmät käyttäytymispiirteensä - kuten vaikuttamisen ja luovuuden - teknisempiin työvaatimuksiin. On helppo luetella taitoja ja käyttäytymismalleja, mutta ansioluettelosi erottuu edukseen antamalla asiaankuuluvia esimerkkejä todellisesta elämästä.

Älä vain höpötä, vaan osoita, että osaat myös asian. Liitä mukaan tilastoja, kuten kasvulukuja, kampanjoiden tavoittavuutta ja sijoitetun pääoman tuottoa, jotka tukevat taitojasi ja saavat työnantajan kuvittelemaan, mitä voisit saavuttaa.

Pehmeitä taitoja, joita voit lisätä ansioluetteloosi:

 • Yhteisön hallinta (verkkoyhteisön sisällön kehittäminen, sosiaalisen kuuntelun kehittäminen, asiakaspalvelu).
 • Viestintä (työskentely eri osastojen tiimin jäsenten, esim. graafisten suunnittelijoiden, toimittajien, ylimmän johdon, markkinointipäälliköiden ja verkkosisällön kehittäjien kanssa).
 • Organisointi (projektinhallintataidot) - Strateginen suunnittelu (eri sosiaalisen median alustojen, sosiaalisen median työkalujen ja sosiaalisen median kanavien monipuolinen käyttö).
 • Luovuus (kyky luoda tehokkaita sosiaalisen median sisältöjä ja sitouttaa )
 • Erikoistuneet sosiaalisen median strategiat
 • Kriisinhallinta
 • Kirjoittaminen (mukaansatempaavan sisällön luominen, SEO-optimointi, kampanjat, sosiaalinen sisältö, kilpailut ja julkaiseminen eri sosiaalisille alustoille).
 • Uteliaisuus
 • Itsenäisyys
 • Analysointi (kyky työskennellä analytiikkatyökalujen kanssa ja seurata oikeita mittareita)

Kovia taitoja, joita voit lisätä ansioluetteloosi:

 • Google analytics
 • Facebook-mainokset
 • Google-mainokset
 • LinkedIn-mainokset
 • Sähköpostimarkkinointi
 • Photoshop
 • Buffer
 • Zapier
Väärin
 • Julkaiseminen Facebookissa
 • Twiittaaminen
 • Selfien ottaminen

Oikein
 • Sosiaalisen sisällön muokkaaminen ja julkaiseminen
 • Kyky hallita sosiaalisen median tuotantoaikatauluja
 • Tehokas osastojen välisessä yhteistyössä

sosiaalisen median johtaja cv

Vinkkejä sosiaalisen median managerin ansioluetteloon

Sosiaalisen median managerin ansioluettelon laatimisessa voi olla hyötyä myös muista vinkeistä. Nämä ehdotukset voivat auttaa sinua kiinnittämään mahdollisen työnantajan huomion ja rohkaisemaan häntä arvioimaan ansioluettelosi asianmukaisesti. Kun ansioluettelosi asetetaan asianmukaisesti ja siihen sisällytetään hyödyllisiä tietoja, voit saada etulyöntiaseman muihin hakijoihin nähden.

Vinkkejä ovat mm:

 • Käytä avainsanoja
 • Mieti pituutta ja ulkoasua
 • Käytä selkeää ja yksinkertaista kieltä
 • Selitä saavutuksiasi ja vastuualueitasi
 • Luo ansioluettelot tiettyjä työpaikkoja varten
 • Oikolue ansioluettelosi aina
 • Pidä ansioluettelosi ajan tasalla
 • Käytä tavallisia fontteja ja värejä

Usein kysytyt kysymykset

Mitä pätevyyksiä tarvitaan sosiaalisen median manageriksi?

Tarvitset:

 • tiedot mediatuotannosta ja viestinnästä.
 • perusteellisuutta ja tarkkuutta yksityiskohtiin.
 • kykyä myydä tuotteita ja palveluja.
 • kykyä työskennellä hyvin muiden kanssa.
 • kykyä käyttää oma-aloitteisuutta.
 • ajattelu- ja päättelykyky.
 • liikkeenjohdolliset taidot.
 • erinomaiset suulliset viestintätaidot.

Mitä sosiaalisen median manageri tekee päivittäin?

Sosiaalisen median managerin tehtävänä voi tiettynä päivänä olla tulevan tuotelanseerauksen strategian määrittäminen, videon luominen, tietojen analysointi eri alustoilla, viraalisten GIF-kuvien suunnittelu, viestien koordinointi PR- ja viestintätoimiston kanssa, maksettujen mainosten pyörittäminen ja paljon muuta.

Miten sosiaalisen median managerit saavat palkkaa?

Sosiaalisen median manageri, jota joskus kutsutaan myös sosiaalisen median johtajaksi, ansaitsee rahaa verkossa asiakkailta ja yrityksiltä, joita hän palvelee. Jos he työskentelevät yritykselle, he saavat yleensä palkkaa. Jos hän toimii itsenäisenä ammatinharjoittajana, hän veloittaa todennäköisesti tunti-, kuukausi- tai projektikohtaista palkkaa.

Luo ansioluettelosi parhaiden mallipohjien avulla

Luo ansioluettelosi 15 minuutissa

Ilmainen kokoelmamme asiantuntevasti suunniteltuja saatekirjemalleja auttaa sinua erottumaan joukosta ja pääsemään askeleen lähemmäs unelmiesi työpaikkaa.

Luo ansioluetteloni