Kiinteistönhoitajan CV - kuinka kirjoittaa ansioluettelo, jolla pääset työhaastatteluun

Kiinteistönhoitaja hoitaa esimerkiksi putkityöt, maalaustyöt, lattianpäällystystyöt, korjaustyöt, sähkötöiden korjaustyöt ja kunnossapitotehtävät.

Muotoile :
Koko :
Muokattavissa:
Word (Microsoft)
A4
Kyllä

Huoltotyöntekijän CV esimerkki

Matti Mallikas
Kotikatu 1, 00100 Helsinki
+358 40 1234 567
matti.mallikas@gmail.com

Yhteenveto

Omistautunut huoltotyöntekijä, jolla on yli 6 vuoden kokemus rutiini- ja ennaltaehkäisevästä kunnossapidosta. Vahva asiantuntemus LVI-, sähkö-, LVI-, turva-, hälytys- ja valvontajärjestelmien korjaamisesta ja ylläpidosta. Asiantunteva käyttämään erilaisia käsi- ja sähkötyökaluja sekä teollisuuslaitteita. Vastaa mielellään haasteisiin ja käsittelee useita prioriteetteja ja tehtäviä nopeatempoisissa, määräaikaan perustuvissa ympäristöissä.

Ammatillinen kokemus

L&T kiinteistöhuolto, Helsinki.
Kunnossapitotyöntekijä, syyskuu 2016-nykyhetki

 • Suorittaa rutiini- ja erikoishuoltotehtäviä, mukaan lukien sähkö-, LVI- ja LVI-huolto.
 • Soveltaa erilaisia teknisiä taitoja käyttäessään erilaisia käsi- ja sähkötyökaluja, kuten vasaroita, nostimia, sahoja, poria, jakoavaimia ja sähkötestauslaitteita.
 • Sähkö-, putki- ja LVI-järjestelmien osien asennuksen, kunnostuksen ja vaihdon loppuun saattaminen
 • Varmistaa, että vakiintuneita terveys- ja turvallisuusperiaatteita ja -menettelyjä noudatetaan 100-prosenttisesti.
 • Kouluttaa 25+ vastavalmistunutta teknikkoa yrityksen toimintatapoihin ja menettelytapoihin.
 • Vähensi laitteiden seisokkiaikaa 15 prosenttia säännöllisen vianmäärityksen ja huollon avulla.

Siistijuttu, Helsinki
Huoltotyöntekijä, kesäkuu 2014-elokuu 2016

 • Kunnosti ja vaihtoi LVI-kalusteita, kytkimiä, liitäntälaitteita, ovia, ikkunoita ja lattianpäällysteitä, mukaan lukien laatat, kovapuu ja matot.
 • Hallitsi kaikkia tilojen yleiseen kunnossapitoon ja korjaamiseen liittyviä tehtäviä, kuten kylttien korjaamista ja maalaamista, roskien poistamista ja valaistuksen vaihtamista.
 • Ehdotti ja otti käyttöön tehokkaan aikataulutusjärjestelmän, joka minimoi tiimimme kokonaishuoltoaikaa 40 prosenttia.
 • Tunnisti ja ratkaisi LVI-laitteiden viat, mikä vähensi vuotuisia yleiskustannuksia 3 %.

Koulutus
Helsingin lukio, 2008
Kiinteistönhoitajan perustutkinto, 2014, Helsingin ammattikoulu

Taidot

 • Piirustusten ja muiden mekaanisten piirustusten lukeminen ja ymmärtäminen.
 • Taito tehdä erilaisia sähkö-, puusepän-, putki- ja muuraustöitä.
 • Microsoft Officen (Word ja PowerPoint) peruskäsitteitä.
 • HazMat-sertifioitu
 • Sertifioitu trukkien käyttäjä
 • LVI-, sähköhuolto ja kunnossapito
 • Työtilausten priorisointi
 • Asiakaspalvelutaidot
 • Rutiinihuolto, korjaava ja ennaltaehkäisevä huolto
 • Toiminnan optimointi
 • Ajanhallinta
Kiinteistönhoitajan ansioluetteloon yleisesti kuuluviin tehtäviin kuuluvat seuraavat - korjaus- ja ennaltaehkäisevien kunnossapitotehtävien suorittaminen, tilojen rutiinitarkastukset, perus- ja vaativien korjausten suorittaminen, urakoitsijoiden valvonta, mekaanisten vikojen diagnosointi ja ratkaiseminen, laitteiden, koneiden ja rakenteiden korjaaminen, siivoustehtävien suorittaminen, laitteiden asentaminen ja turvajärjestelmien toimivuuden tarkistaminen.

Kun kirjoitat kiinteistönhoitajan ansioluetteloa , muista sisällyttää siihen työhistoria ja taidot, jotka vastaavat hakemaasi työtä. Olitpa sitten hakemassa aloittelevaa työpaikkaa tai jo muutaman vuoden työuraa, asiaankuuluvien saavutusten esittäminen ansioluettelossasi voi auttaa sinua erottumaan ja saamaan työhaastattelun .

Saadaksesi haluamasi haastattelun (ja sen jälkeen työpaikan), sinun on laadittava kiinteistönhoitajan ansioluettelo , joka on tahrattoman puhdas. Parhaat ansioluettelot korostavat pätevyyttäsi, mutta menevät pidemmälle selittääkseen, miksi olet oikea henkilö tehtävään.

Kiinteistönhoitajan ansioluettelon rakenne ja muotoilu

Jos keskityt ansioluettelosi kirjalliseen sisältöön, mutta jätät huomiotta sen ulkonäön, työsi voi mennä hukkaan.

Vaikka olisit kuinka sopiva tehtävään, yksikään rekrytoija ei halua käyttää aikaa siristelemällä ja yrittämällä selata huonosti suunniteltua ja epäjärjestyksessä olevaa ansioluetteloa.

Järjestä sen sijaan sisältö yksinkertaiseen rakenteeseen ja käytä aikaa sen muotoiluun, jotta se olisi helppolukuinen - se saa sinut rekrytoijan suosioon heti alusta alkaen!

Asiakirjan marginaalien asettaminen

Jos ansioluettelo on kuva työelämästäsi, marginaalit ovat kehys - sinun on varmistettava, etteivät ne hallitse kokonaisuutta. Paras koko ansioluettelon marginaaleille on 3cm:n koko ympärysmitta. Jos tarvitset enemmän tilaa, älä tee marginaaleista pienempiä kuin 1,5cm.

Valmista huomiota herättävä otsikko

Ansioluettelon otsikko on ansioluettelon päällimmäinen osa, joka sisältää yhteystietosi. Huolehdi, että siinä on kaikki olennaiset (ja ajantasaiset) tiedot. Tee siitä erottuva, jotta rekrytoijan ei tarvitse etsiä puhelinnumeroasi, jos hän haluaa soittaa sinulle.

Valitse parhaat ansioluettelon fontit

Comic Sans, Papyrus, Neuland Inline. Mikään näistä ei saisi päätyä ansioluetteloosi. Ei edes silloin, kun valitset kaikkein luovimman ansioluettelon ulkoasun. Mitä ansioluettelon fontteja kannattaa käyttää? Yksinkertainen ja luettava. Ansioluettelosi on ammattimainen asiakirja, joten älä pilaa sitä teemapuiston fontilla, jota on vaikea lukea.

huoltotyontekija cv

Lisäksi sinun on löydettävä oikea tasapaino fonttikoon ja asiakirjan pituuden välillä. Älä tee fontista pikkuruisen näköistä, jotta yhteen sivuun mahtuu mahdollisimman paljon (jos sinulla on liikaa tietoa, kirjoita kaksisivuinen ansioluettelo). Käytä runkotekstissä fonttikokoa 11-12pts. Käytä jaksojen otsikoissa 2-4pts suurempaa fonttikokoa.

Käytä asiaankuuluvia otsikoita

Tärkein asia ansioluettelosi ulkoasussa? Sen on oltava helposti luettavissa. Yksi keino, jolla rekrytoijan on helppo selata se, on käyttää sopivia ansioluettelon osioiden otsikoita. Laita siis sana kokemus kokemusta käsittelevän osion yläpuolelle, äläkä kutsu tätä osiota esimerkiksi nimellä Elämäni numeroina. Yksinkertaisilla otsikoilla voit olla varma, että sekä ATS-järjestelmä että rekrytoija tietävät tarkalleen, mistä etsiä haluamansa tiedot.

Sisällytä oikeat osat

Yleensä ansioluettelon ulkoasu koostuu useista erillisistä mutta toisiinsa liittyvistä osista. Seuraavassa on luettelo yleisimmin käytetyistä osioista:

 • Ansioluettelon otsikko
 • Yhteenveto urasta (tai tavoite)
 • Ammatillinen kokemus
 • Koulutus
 • Taidot
 • Ylimääräiset osiot (esim. kielet, todistukset, harrastukset jne.).

Osiosta riippuen sinun kannattaa käyttää eri muotoiluja, jotta voit hyödyntää käytettävissäsi olevan tilan mahdollisimman hyvin. Esimerkiksi urayhteenveto toimii parhaiten lyhyenä kappaleena, kun taas luettelon sisältämät luetelmakohdat sopivat erinomaisesti kokemuksen ja tärkeimpien saavutusten esittelyyn.

Kirjoita tarpeeksi, mutta älä liikaa

Mitä tulee ansioluettelon pituuteen, sen pitäisi olla niin pitkä kuin on tarpeen, mutta ei pidempi. Älä yritä puristaa kaikkea yhdelle sivulle äläkä kirjoita romaania. Kahden sivun pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi, jotta voit esitellä osaamisesi.

Ansioluettelon kirjoittaminen ilman kokemusta

Jos kokemuksesi kiinteistönhoidosta on vähäinen, avaa ansioluettelosi kiinteistönhoitajan ansioluettelon tavoitteella. Ero ansioluettelon tiivistelmän ja uratavoitteen välillä on hienovarainen.

Uratavoitteen on osoitettava työnantajalle, että olet sopiva. Siinä keskitytään asiaankuuluvaan kokemukseesi ja saavutuksiisi. Mutta ei välttämättä alalta.

Voit tuoda esiin myös koulutuksellisia saavutuksiasi. Varsinkin, kun kirjoitat aloittavan tason ansioluetteloa isännöitsijäksi. Ota kaikki irti kiinteistönhoitajan ansioluettelosi tavoitteesta lisäämällä numeroita. Numerot kvantifioivat saavutuksesi ja todistavat todellisen arvosi.

Ansioluettelon tiivistelmä - luo kuva itsestäsi

Kiinteistönhoitajan ansioluettelon tiivistelmä on paikka, jossa voit erottua muista hakijoista. Sinulla on noin 4 riviä vapaamuotoista tekstiä, jolla voit esitellä itsesi, kertoa kyvyistäsi ja kuvata, miksi olet paras henkilö tehtävään.

Pohdi vahvuuksiasi sekä kunnossapidossa että yleisenä työntekijänä. Muista, että sinulla on ominaisuuksia, joita työnantajat etsivät. Vaikka et halua kerskua, sinulla ei ole varaa ujostella myöskään tässä kohtaa. Käytä vahvoja sanoja kertoaksesi, miksi sinusta tulee loistava lisä huoltotiimiin.

Kunnossapitotyöt ovat ammattitaitoista työtä, joten useimmilla kiinteistönhoitajilla on väistämättä alan osaamista ja käytännön koulutusta.

Tämän kilpailun vuoksi pelkkä työnantajan työn perusvaatimusten täyttäminen ei aina riitä saamaan kutsua takaisin. Ratkaisu tähän on ottaa ylimääräinen askel ja näyttää työnantajille ansioluettelosi esittelyssä, miksi olet ainutlaatuisen pätevä tehtävään.

huoltotyontekija cv

Jos haluat antaa ansioluettelollesi kilpailuetua, kiteytä taitosi ja kokemuksesi ansioluettelon vahvaan tiivistelmään. Kun on lukemattomia työnhakijoita tarkasteltavana, kiireinen rekrytoiva esimies arvostaa varmasti sitä, että pystyt kertomaan pätevyydestäsi selkeästi ja nopeasti, ja ansioluettelon tiivistelmä auttaa sinua tekemään sen.

Väärin

Olen erittäin motivoitunut kiinteistönhoitaja, jolla on pitkäaikainen kokemus vähittäiskaupan alalta. Minulla on hyvät viestintä- ja tietokonetaidot.


Oikein

Ratkaisukeskeinen kiinteistönhoitaja, jolla on +5 vuoden kokemus liike-, toimisto- ja vähittäiskaupan kiinteistöistä. Hallinnoi 6 liikerakennuksen kiinteistöä, joiden yhteenlaskettu pinta-ala oli noin 3000 neliömetriä. Säästänyt 85 000 euroa rakennushallintopalkkioissa neuvottelemalla paremmista myyjäsopimuksista ja kehittämällä tehokkaan tarkastussuunnitelman. Erinomaiset viestintätaidot, luotettavuus ja työmoraali. Merkonomin tutkinto ja kiinteistönhoitajan perustutkinto.


Mitä yhteystieto-osioon kannattaa sisällyttää

Kaikki olennaiset tiedot: Täydellinen nimi, katuosoite, kaupunki, osavaltio ja postinumero. Ilmoita myös puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Jos sinulla on LinkedIn-profiili tai henkilökohtainen verkkosivusto, sisällytä myös nämä URL-osoitteet yhteystieto-osioon.

 • Nimi: Jos käytät muuta nimeä kuin etunimeäsi, voit käyttää sitä ansioluettelossasi. Ole kuitenkin johdonmukainen riippumatta siitä, minkä nimen valitset. Nimen tulisi olla sama kaikissa työhakemusasiakirjoissasi, myös saatekirjeissä, käyntikorteissa, ammatillisilla verkkosivustoilla jne. Voit myös käyttää koko nimeäsi, mutta jos käytät lempinimeä, laita se sulkeisiin. Esimerkiksi ansioluettelossasi nimesi voisi olla seuraava: James (Jim) Santinello.
 • Postiosoite: Käytä ansioluettelossasi pysyvää postiosoitetta. Jos olet opiskelija, voit ilmoittaa sekä vakituisen osoitteesi että koulusi osoitteen. Muista lisätä osoitteeseen kaikki tärkeät yksityiskohdat, kuten asunnon numero.
 • Puhelinnumero: On tärkeää, että puhelimessasi on vastaaja, jotta rekrytointipäälliköt voivat jättää viestin, kun et ole tavoitettavissa. Et halua jäädä paitsi tärkeistä puheluista. Varmista, että vastaajaviestisi kuulostaa ammattimaiselta; varmista myös, että se sisältää nimesi, jotta työnantaja tietää soittaneensa oikealle henkilölle.
 • Sähköpostiosoite: Käytä henkilökohtaista sähköpostiosoitetta, älä työpaikan sähköpostiosoitetta. Et halua sekoittaa nykyisen työpaikkasi sähköpostiviestejä työnhakusähköpostiviesteihin. Jos sinulla ei ole henkilökohtaista sähköpostitiliä, tilaa ilmainen sähköpostitili työnhakua varten. Varmista kuitenkin myös, että henkilökohtainen osoitteesi on ammattimainen. Käytä osoitteessa etu- ja sukunimeäsi.
 • Sosiaalinen media: Voit lisätä jonkun sosiaalisen median linkin, mutta vain jos se jollain tapaa liittyy hakemaasi työhön. Tähän osioon voi laittaa esimerkiksi Linkedin profiilisi
Väärin
jallupullo76@email.com

Oikein
matti.mallikas@email.com

Työhistoria ja kokemus

Kiinteistönhoitajana vastaat uudessa tehtävässäsi yhdestä tai useammasta toimipaikasta. Useimmat rekrytoijat haluavat henkilön, joka pystyy myös aloittamaan heti. Osoita, että olet valmis aloittamaan, esittämällä luettelomaisesti vastuualueet nykyisistä ja aiemmista tehtävistäsi.

Kun haet uutta työpaikkaa, sinun tehtäväsi on kertoa onnistumisistasi. Tämä tarkoittaa, että kiinteistönhoitajan ansioluettelosi työhistoriaosion pitää olla menestystarina. Ota huomioon kaikki kokemuksesi kunnossapitotyöhön liittyvistä näkökohdista tätä osiota laatiessasi. Oletko auttanut huoneen maalaamisessa? Asennellut kodinkoneita? Vastannut rakennuksen siisteydestä?

Käytä kutakin näistä saavutuksista rakentaaksesi työllistymisesi vahvoilla toimintasanoilla ja asiaankuuluvilla yksityiskohdilla.

Aloita viimeisimmästä työtehtävästäsi ja jatka taaksepäin laatimalla tiivis luettelo kaikista merkityksellisistä tehtävistäsi.

Tämä voi olla myös freelance-, vapaaehtois-, osa-aikaisia tai tilapäisiä töitä. Kaikki, mikä on merkityksellistä työtehtäväsi kannalta, kannattaa mainita.

Kokemusosiossa esitellään urasi suurimmat voitot ja saavutukset. Se kertoo rekrytoijille, mitä heidän on tiedettävä työhistoriastasi ja osaamisestasi työpaikalla.

Paras tapa luetella työkokemuksesi kiinteistönhoitajana on käyttää käänteiskronologista muotoa. Aloitat viimeisimmästä työpaikastasi ja etenet taaksepäin sisällyttämällä siihen vain ne merkitykselliset tehtävät, joissa olet aiemmin toiminut.

huoltotyontekija cv

Kunkin työtehtävän kohdalla mainitset:

 • Työn nimi
 • yrityksen nimi ja kuvaus
 • Sijainti
 • 3-5 luetelmakohtaa, joista käy ilmi työtehtäväsi ja mitattavissa olevat tulokset.

Varmista samalla, että luettelet vain olennaiset tehtävät, joista rekrytoija saattaa olla kiinnostunut. Toisin sanoen vältä työpaikkoja tai tehtäviä, jotka eivät liity suoraan hakemaasi tehtävään.

⚠️Varoitus:⚠️

Valehtelu ansioluettelossasi on nopein tapa sabotoida itseäsi ja saattaa hakemuksesi roskakoriin. Valheet on helppo havaita haastattelun aikana, ja niistä on harvoin sinulle mitään hyötyä.


Koulutusosio

Koulutustausta on aina ollut ratkaisevan tärkeää, kun on kyse kilpailukykyisistä kiinteistönhoitajan työpaikoista. Mutta vaikka tutkintoa ei vaadittaisikaan, tutkinnon mainitseminen saa ansioluettelosi erottumaan joukosta ja antaa sinulle enemmän työmahdollisuuksia.

Koulutuksella on oltava ansioluettelossasi oma erillinen osionsa. Sen sisälle lisätään seuraavat tiedot

 • Tutkinnon nimi
 • koulun/yliopiston nimi
 • Valmistumisvuosi (tai -vuodet)
 • paikkakunta (vapaaehtoinen)

Taidot

Kiinteistönhoitajan ansioluettelon taitoja koskeva osa on lähinnä yleiskatsaus parhaista kyvyistäsi. Kiinteistönhoitajalla on oltava ahkera asenne ja perustiedot LVI-, putki- ja sähköjärjestelmistä. Vahvat ehdokkaat ovat ahkeria ja yksityiskohtiin keskittyviä työntekijöitä, jotka viihtyvät ja osaavat ylläpitää laitoksen fyysistä ympäristöä.

Tämä kohta on ratkaisevan tärkeä myös silloin, jos sinulla ei ole aiempaa ammatillista kokemusta kiinteistönhoitajana. Muista kirjoittaa taitoja, joita voit tukea mahdollisella muulla kuin ammatillisella historialla. Jos siis olet kokeillut pienten korjausten tekemistä asunnon ilmastointilaitteeseen tai tehnyt lumenpoistoa naapurille, kirjoita myös taidot, joita olet käyttänyt näiden tehtävien suorittamiseen.

On kuitenkin tärkeää luetella myös pehmeät taidot, sillä ne ovat työn kannalta olennaisia. Useimmat työnantajat suosivat työntekijöitä, joilla on hyvät viestintätaidot, organisointitaidot ja ongelmanratkaisutaidot asemasta riippumatta.

Jos olet vasta-alkaja, jolla ei ole asiaankuuluvaa kokemusta, muista korostaa pehmeitä taitojasi. Luettelemiesi kykyjen pitäisi vakuuttaa palkkaava johtaja siitä, että olet halukas oppimaan ja sinua on helppo opettaa.

huoltotyontekija cv

Yhdistä tässä listaamasi taidot kyseisen työn tarpeisiin, jotta sinulla on parhaat mahdollisuudet tulla nähdyksi. Muista sisällyttää tehtäväkohtaiset ja tekniset taidot.

Mistä tiedät millaisia taitoja rekrytoijat hakevat?

 • Palaa työpaikkailmoitukseen.
 • Tunnista työnantajan edellyttämät kiinteistönhoitotehtävät ja -vastuut.
 • Laadi kiinteistönhoitajan työnkuvaus käyttäen työpaikkailmoituksen lauseita.

Esimerkki pehmeistä taidoista:

 • Ajanhallintataidot
 • Organisointitaidot
 • Tarkkaavaisuus yksityiskohtiin
 • Viestintätaidot
 • Asiakaspalvelutaidot
 • Yhteistyötaidot
 • Fyysinen kestävyys
 • Joustavuus
 • Priorisointi
 • Tehtävien hallinta
 • Ongelmanratkaisutaidot
 • Päätöksenteko

Esimerkki kovista taidoista:

 • Manuaalien ja rakennuspiirustusten tulkinta
 • Koneiden ja laitteiden käyttö
 • Turvallisen työympäristön ylläpitämiseen liittyvät säännöt ja määräykset
 • Turvallisuusriskien tunnistaminen
 • Laitoksen kunnossapito
 • Sähköiset ja mekaaniset järjestelmät
 • Kipsilevyn korjaus
 • Maisemointi
 • LVI-työt
 • Maalaus
 • Puusepäntyöt
 • Ensiapu

Saavutukset

Kiinteistönhoitajan työnkuvaus on koko ansioluettelosi tärkein osa. ATS (Applicant Tracking System) seuloo ansioluettelosi avainsanojen osalta. Jos ansioluettelon sanat puuttuvat, mahdollisuutesi saada työhaastattelu romahtavat.

Siksi on niin tärkeää kuvata kokemustasi käyttäen työpaikkailmoituksen kieltä ja lauseita. Työpaikkailmoitus toimii ATS:n vertailukohtana - siinä avainsanat alun perin esiintyvät.

Kiinteistönhoitajan ansioluettelosi työnkuvauksen on tehtävä vaikutus myös palkkaavaan johtajaan. Paras tapa tehdä se on esittää kiinteistönhoitokokemuksesi saavutuksina.

Lisää kovat luvut saavutuksiisi

Jos haluat varmistaa itsellesi paikan työnantajan ehdokaslistalla, lisää ansioluettelosi kohtiin kovia numeroita, jotka vahvistavat ansioluettelosi kohtien merkitystä entisestään. Sen sijaan, että luettelisit aiempia työtehtäviäsi, anna esimerkkejä tuloksista, joita olet saavuttanut vastaavissa tehtävissä aiemmin, ja sisällytä mukaan numeroita, jotta työnantajat näkevät todellisen vaikutuksesi.

huoltotyontekija cv

Kiinnostuksen kohteet ja harrastukset

Vaikka tämä on vapaaehtoinen kohta, se voi olla hyödyllinen, jos harrastuksesi ja kiinnostuksen kohteesi syventävät ansioluetteloasi.

Harrastukset, jotka liittyvät alaan, jolle haet, tai jotka osoittavat siirrettävissä olevia taitoja, kuten johtajuutta tai ryhmätyöskentelyä, voivat olla mainitsemisen arvoisia.

Toisaalta yleiset harrastukset, kuten "kavereiden kanssa ulkona käyminen", eivät tuo mitään lisäarvoa hakemukseesi, joten ne kannattaa jättää pois ansioluettelosta.

Luvat ja pätevyydet

Ennen kiinteistönhoitajan palkkaamista useimmat rekrytoijat vaativat, että hänellä on lupia ja pätevyyksiä, joilla hän voi harjoittaa ammattiaan. Mutta vaikka toimenkuvassa ei vaadittaisikaan toimilupaa, se kannattaa lisätä ansioluetteloosi.

Lupien ja todistusten avulla voit poistaa rekrytoijan mielestä kaikki arvailut. Ennakoit kaikki kysymykset ja poistat kaikki epäilykset, jotka saattaisivat estää heitä palkkaamasta sinua.

Kaiken lisäksi rekrytoijat arvostavat suuresti vakiintuneiden auktoriteettien myöntämiä sertifikaatteja. Sertifikaatti nostaa sinut kaikkien edelle osoittamalla, kuinka pätevä olet. Näitä voivat olla esimerkiksi työturvallisuuskortti, trukkikortti, ensiapukortti jne.

Miten mukauttaa ansioluettelosi työnkuvaukseen?

Löytääkseen tehtävään sopivimmat ehdokkaat henkilöstöpäälliköt joutuvat seulomaan suuren määrän ansioluetteloita. Jotta voit erottua joukosta, sisällytä ansioluetteloosi kokemusta ja taitoja, jotka mainitaan nimenomaan työnkuvauksessa. Näin osoitat, että ymmärrät työn vaatimukset ja sinulla on pätevyys täyttää ne.

Jos haluat päättää, mitä taitoja ja kokemusta kannattaa sisällyttää ansioluetteloon, katso, mitkä taidot ja kokemukset mainitaan ensimmäisenä työnkuvauksessa tai mitkä mainitaan useammin kuin kerran. Vertaa ansioluetteloasi työnkuvaukseen ja esitä, miten kykysi vastaavat yrityksen prioriteetteja. Kerro ominaisuuksistasi ja panoksestasi tarkasti ja räätälöi ansioluettelosi niin, että se osoittaa, miten olet paras mahdollinen henkilö kyseiseen tehtävään.

Päihitä hakijaseurantajärjestelmä (ATS)

Jos haet hakemusta verkossa, mahdollinen työnantajasi käyttää ATS-järjestelmää, joka skannaa ja arvioi ansioluettelosi päättääkseen, välittääkö se henkilölle. Vaikka tätä estettä ei olekaan helppo voittaa, on olemassa keinoja, joilla voit parantaa mahdollisuuksiasi. Kiinnitä huomiota työpaikkailmoituksen sanamuotoon ja mainittujen taitojen esiintymistiheyteen. Lisää sitten nämä sanat ja lauseet ansioluettelosi tekstiin.

Parhaat ansioluettelot yksilöivät jokaisen osion kyseistä työpaikkaa varten. Vaikka ansioluettelosi taitoja koskeva osio on helppo paikka tehdä tämä, varmista, että sovitat myös työnkuvaukset ja yhteenveto-osion.

Keskeiset asiat

Järjestä ansioluettelosi kiehtovalla ulkoasulla ja muodolla, jotta rekrytoijat pysyvät mukana.

Luo houkutteleva otsikko ja tiivistelmä, jotta voit esitellä itsesi ja jättää mieleenpainuvan ensivaikutelman.

Aseta tärkeät saavutukset ja uravoitot tärkeysjärjestykseen käyttämällä mitattavissa olevia tuloksia, jotka parhaiten korostavat arvoasi.

Korosta asiaan liittyviä pehmeitä ja teknisiä taitoja osaamisosiossa ja ansioluettelosi muissa osioissa.

Mainitse lisenssi tai todistus (vaikka sitä ei vaadittaisikaan), jotta se herättää kiinnostusta headhuntereissa ja auttaa heitä palkkaamaan sinut nopeammin.

huoltotyontekija cv

Usein kysytyt kysymykset

Mitä kiinteistönhoitaja tekee?

Kiinteistönhoitajat toimivat kiinteistöjen huolto- ja korjaustehtävissä. Työnkuvaan kuuluu kiinteistön tekniikan tarkkailua, pieniä huolto- ja korjaustöitä sekä kiinteistöjen piha-alueiden hoitoa. Ammatissa tarvitaan vastuullista ja itsenäistä työotetta, teknistä osaamista sekä asiakaspalvelutaitoja. Kiinteistönhoitajan työnkuva on monipuolinen ja vaihtelee sopimuksen mukaan.

Mikä on kiinteistönhoitajan palkka?

Keskimääräinen kuukausipalkka kiinteistönhoitajalla on 2 473 euroa kuukaudessa. Palkka oli kuntasektorilla 2 363 € (1402 yksittäistä palkkaa), valtiolla 2 841 € (70 yksittäistä palkkaa) ja yksityisellä sektorilla 2 486 € (10757 yksittäistä palkkaa).

(Lähde www.duunitori.fi )

Millainen on kiinteistönhoitajan koulutus?

Kiinteistönhoitajan koulutuksessa perehdyt mm. rakennusten lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmiin sekä piha-alueiden puhtaanapitoon ja viheralueiden hoitoon. Pihojen puhtaanapito sekä erilaiset huolto- ja korjaustehtävät ovatkin keskeisiä asioita kiinteistönhoitajan työssä. Kun olet suorittanut puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon, pystyt toimimaan kiinteistö- ja puhtauspalvelualan työtehtävissä. Kykenet toimimaan asiakaspalvelutilanteissa sen palvelusopimuksen mukaan. Kiinteistöpalvelujen perustutkinnon voit suorittaa toisen asteen ammatillisissa oppilaitoksissa. Tutkintonimike on kiinteistönhoitaja, kun opintojen suuntautuminen on kiinteistönhoito. Koulutuksen kesto on 2-3 vuotta tutkinnon laajuudesta riippuen.

Ansioluettelon kirjoittaminen on vaikeaa ja useassa kohtaa voi tulla tunne, että haluaa luovuttaa. Tässä artikkelissa käsittelimme tärkeimpiä kohtia mitä tulisi ottaa huomioon kiinteistönhoitajan ansioluetteloa kirjoittaessa. Meillä on tarjota sinulle lukuisia eri ansioluettelomalleja ja lisää apua ansioluettelon kirjoittamiseen jotka löydät täältä.

Luo ansioluettelosi parhaiden mallipohjien avulla

Luo ansioluettelosi 15 minuutissa

Ilmainen kokoelmamme asiantuntevasti suunniteltuja saatekirjemalleja auttaa sinua erottumaan joukosta ja pääsemään askeleen lähemmäs unelmiesi työpaikkaa.

Luo ansioluetteloni