Tietosuojakäytäntö

Great Pontin Limited on osakeyhtiö, joka on perustettu Irlannin lain alaisuudessa ja rekisteröity ”Trade and Companies Registry of Ireland”:ssa numerolla 644795, rekisteröidyssä toimistossa 32 Merrion Streer Upper, Dublin 2, Irlanti (”Resumedone” tai ”me”)

Tässä tietosuojakäytännössä, termi “henkilökohtaiset tiedot” viittaa mihin tahansa informaatioon joka tunnistaa, tai jota voidaan kohtuudella käyttää tunnistamaan luonnollinen henkilö. Tämän tietosuojakäytännön lisäksi, ole hyvä ja tutustu meidän käyttöehtoihin ja evästekäytäntöön. Nämä dokumentit yhdessä osoittavat kuinka me käytämme henkilökohtaisia tietojasi.

Lue tämä tietosuojakäytäntö tarkasti ymmärtääksesi toimintatapojamme liittyen henkilökohtaisiin tietoihisi. Määritellyt termit tässä tietosuojakäytännössä ovat merkitykseltään samat, kuin ne jotka olemme Käyttöehdoissa antaneet.

1. KUINKA ME KÄYTÄMME HENKILÖKOHTAISIA TIETOJASI

Tietokantaan yhdistävänä alustana me vastaanotamme henkilötietoja palvelumme toiminnassa. Jotkin henkilötiedot, joita me keräämme ja käsittelemme sisältää:

Henkilötiedot, joita annatte meille, mukaan lukien:

  • Rekisteröinti. Keräämme etu- ja sukunimesi sekä sähköpostiosoitteesi luodessamme käyttäjätilin ja palveluumme, jota tarjoamme verkkosivuillamme, kirjautumiseen
  • Asiakasalueesi. Sinulla on useita eri vaihtoehtoja avoinna liittyen tietoihin profiilissasi ja alueellasi ja tietoon, jota annat meille dokumenttirakentajassa. Voit antaa meille lisää henkilötietoja, kun katsot ja käytät ominaisuuksiamme ja toimintojamme, mukaan lukien lähettäessäsi ansioluettelosi, uraprofiilisi, koulutushistoriasi, saatekirjeet tai muuta tietoa.
  • Tekniset tiedot. Pidämme kirjaa kaikesta kommunikoinnista sinun ja meidän välillämme, mukaan luettuna tiedot jotka lähetät, kun raportoit teknisestä ongelmasta liittyen verkkosivuihimme ja palveluumme.
  • Mitä tahansa muita tietoja, joita lähetät meille.
  • Tieto, jota me automaattisesti keräämme kolmansilta osapuolilta, mukaan luettuna tekniset tiedot. Kun vierailet verkkosivullamme, me keräämme tietoa laitteesta jota käytät ja verkoista, joihin olet yhdistettynä. Nämä tekniset tiedot pitävät sisällään IP-osoitteesi, kirjautumistietosi, kaistanopeutesi jota käytät, vierailuaika, selaimesi tyyppi ja versio, selainlisäosien tyypit ja versiot, käyttöjärjestelmäsi, tietoja vierailustasi mukaan luettuna lähetys-/vastaanottovirheet ja sivut, joilla vierailet. Keräämme näitä tietoja erinäisten teknologioiden, kuten evästeiden, avulla (lue evästekäytäntömme).

2. AIKA, JONA SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOJASI

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kun sinulla on tili meillä. Jos suljet tilisi, henkilötietosi poistetaan välittömästi.

Jos tilisi jäädytetään tai estetään, säilytämme henkilötietojasi kahden vuoden ajan estääksemme sinua rikkomasta verkkosivumme käyttöehtoja.

Lisäksi saatamme säilyttää henkilötietojasi lisäajan, siinä määrin kuin se on tarpeen laillisten oikeuksien vaatimiseen tai puolustautuaksemme vaatimuksia vastaan.

3. KUINKA KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI

Käytämme henkilötietojasi tarjoamaan, tukemaan ja laajentamaan palveluamme, mukaan lukien:

  • Tarjoamaan palvelua meidän välillämme, tai sinun tai meidän ja kolmannen osapuolen kanssa (esimerkiksi maksunkäsittely) tarjotaksemme sinulle palvelua, jota olet pyytänyt;
  • Mahdollistaaksemme sinun räätälöidä tilisi, henkilökohtaiset dokumenttisi, profiilisi ja asiakasalueesi;
  • Lähettääksemme sinulle tietoa palvelustamme (esimerkiksi vahvistus rekisteröitymisestä) sähköpostilla ja/tai muilla kommunikaatiokanavilla;
  • Antaaksemme sinulle pääsyn asiakaspalveluumme, jotta voit kommunikoida kanssamme;
  • Ylläpitääksemme verkkosivumme turvallisuutta;
  • Tiedottaaksemme sinua muutoksista, joita teemme verkkosivullemme;
  • Hallitaksemme verkkosivuamme, mukaan lukien ongelman ratkaisu, sivustolle pääsy, data-analyysi, testaus, tutkimus, selvittäminen ja analytiikka;
  • Parantaaksemme verkkosivuamme ja varmistaaksemme, että sisältö näytetään tehokkaimmalla mahdollisella tavalla;
  • Noudattaaksemme laillisia velvollisuuksiamme, mukaan lukien käskyjä ja muita laki- ja säännösvaatimuksia.

4. KUINKA ME JAAMME HENKILÖTIETOJASI

Työskentelemme kolmansien osapuolten kanssa, jotka vastaanottavat henkilötietojasi, kuten alihankkijamme, jotka tarjoavat teknisiä palveluita (esimerkiksi maksunkäsittely, hallinta ja datansiirtojärjestelmät ja sisältö, hakukonepalveluntarjoajat, jne.) tai omaan data-analytiikkaamme.

Jaamme henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa vain seuraavissa tilanteissa:

  • Kun se on tarpeen palvelumme tarjoamisen kannalta (esimerkiksi toimittaa tietojasi maksunkäsittelijälle tai teknisiä palveluita tarjoavalle taholle);
  • Sallimaan meitä parantaa ja optimoida verkkosivuamme käyttäen analytiikkaa ja hakukoneita;
  • Sallimaan meitä tarjoamaan sinulle työpaikkapalvelua kolmannen osapuolen verkkosivuilla;
  • Kun vaadittu lain mukaan, tai kun me hyvässä uskossa uskomme että tietojen jakaminen on kohtuudella tarpeellista vastataksemme meille kohdistettuihin vaatimuksiin, noudattaaksemme oikeudellista menettelyä osana selvitystä, tai suojellaksemme Resumedonein, tai sen yhteistyökumppanien tai käyttäjien, omaisuutta ja henkilökohtaista turvallisuutta.

5. DATANKÄSITTELYMME LAILLINEN POHJA

Me keräämme, käytämme ja tuomme esille tietoa, jota meillä on, seuraavilla tavoilla:

  • Kun tarpeellista palvelumme tarjoamiseen verkkosivullamme ja käyttöehtojemme täytäntöönpanossa;
  • Suostumuksesi mukaisesti, jonka voit purkaa milloin vain sulkemalla Tilisi;
  • kun se on meille tarpeen noudattaaksemme laillisia velvollisuuksiamme;
  • kun se on meille tarpeen palvellaksemme oikeudenmukaisia etujamme, mukaan lukien etumme tarjota henkilökohtaista ja tehokasta palvelua käyttäjillemme, ellei sinun etusi tai perusoikeutesi ja vapautesi ylitä kyseisiä etuja.

6. KUINKA ME SIIRRÄMME HENKILÖTIETOJASI

Kun me siirrämme henkilötietojasi, teemme niin sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti ja toteutamme asianmukaiset turvallisuustoimet varmistaaksemme tiedon integriteetti ja suojaus. Erityisesti kun siirrämme tietojasi kolmannen osapuolen palveluntarjoajille, jotka on perustettu Euroopan Unionin Ekonomisen Alueen ulkopuolella sekä valtioihin, joiden kanssa Euroopan Komissio ei ole tehnyt ”asianmukainen suojaus” -sopimusta, kuten Yhdysvallat. Tällaisessa tapauksessa varmistamme, että siirto tapahtuu asiaankuuluvia säännöksiä noudattaen ja varmistamme että yksityisyyden suoja sekä yksilön perusoikeudet on asianmukaisesti turvattu (mukaan lukien Euroopan Komission standardit sopimuslausekkeet)

7. KUINKA ME TURVAAMME HENKILÖTIETOSI

Otamme asianmukaiset tekniset ja organisaatiolliset toimenpiteen estääksemme henkilötietojesi luvattomat tai laittomat käsittelyt, tai tietoihisi kohdistuvat menetykset, tuhoamiset tai vahingot, käyttäen sisäistä turvallisuusmenettelyä, joka kattaa henkilötietojesi säilyttämisen ja tuhoamisen, samoin pääsyn niihin.

8. OIKEUTESI HENKILÖTIETOIHISI

Soveltuvien tietoturvalakien sinulle myöntämien oikeuksien lisäksi, ja missä sovellettavat lait ja säännökset oikeuttavat tai vaativat meitä tekemään niin, toimitamme sinulle kopion henkilötietiedoistasi kopion ja korjaamme virheet, joita olet huomannut tiedoissasi. Sinulla on myös oikeus vastaanottaa ja/tai pyytää meitä siirtämään osan tiedoistasi toiselle haltijalle. Sinulla on oikeus huomauttaa tapaamme käsitellä henkilötietojasi ja rajoittamaan kyseistä käsittelyä, kuin myös oikeus valittaa valvovalle virkavallalle liittyen henkilötietojesi käsittelyyn.

Pyydämme sinua lähettämään pyyntösi, kysymyksesi tai kommenttisi tähän tietosuojakäytäntöön tai henkilötietojesi käsittelyyn liittyen sähköpostiosoitteeseen: contact@resumedone.io.

9. Päivitykset.

Tämä tietosuojakäytäntö on päivitetty 2019. Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin vain, heijastamaan muuttuvia laillisia vaatimuksia tai käsittelykäytäntöjämme. Jokainen näistä muutoksista julkistetaan verkkosivuillamme.