KÄYTTÖEHDOT

Tämän verkkosivun omistaja ja toimittaja on Great Ponton Limited, joka on rekisteröity Irlannin kauppa- ja yritysrekisteriin yritysnumerolla 644795 ja sen osoite on 32 Merrion Street Upper, Dublin 2, Irlanti (”Resumedone” tai ”me”). Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla osoitteeseen contact@resumedone.io.

1. Kohde

Resumedone tarjoaa sinulle, jäsenenä, pääsyn materiaalitietokantaan (mukaan lukien, muiden asioiden ohella, ansioluetteloihin, saatekirjeisiin ja opastusmerkintöihin), jotka ovat saatavilla verkko-osoitteessa www.resumedone.co (”verkkosivu”), jossa voit jäsenenä lisätä henkilötietojasi käyttämällä dokumenttirakentajaa luodaksesi henkilökohtaisia dokumentteja, jotka voit halutessasi ladata henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan tai säilyttää asiakasalueellasi (sovellettavien tilausmaksujen alaisuudessa).

Nämä käyttöehdot hallitsevat verkkosivuille pääsyä, sen käyttöä ja palveluita. Käyttämällä verkkosivua, sinä varauksettomasti hyväksyt nämä käyttöehdot kokonaisuudessaan.

Avaamalla tilin verkkosivulla, sinun täytyy rastita ruutu, ja vahvistaa että olet lukenut ja hyväksynyt nämä käyttöehdot, ja tämä muodostaa laillisesti sitovan sopimuksen sinun ja Resumedone:n välillä.

Ole hyvä ja lue seuraavat huolellisesti. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, älä käytä verkkosivua, Saatamme muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa, julkaisemalla päivitetyn version tälle verkkosivulle ja ilmoittamalla sinulle ennen päivitettyjen käyttöehtojen voimaan astumista.

Parantaaksemme käyttäjäkokemusta, saatamme myös, ilman erillistä ilmoitusta, muuttaa verkkosivujen muotoilua ja suunnittelua, samoin kuin palveluita tai sisältöä.

2. Määritelmät

Tässä dokumentissa,

”Tili” tarkoittaa tiliä jonka sinun täytyy luoda tullaksesi jäseneksi ja päästäksesi palveluihin, jotka verkkosivu tarjoaa.

”Sovellettavat lait” on määritelty kohdassa 14.

”Asiakasalue” on henkilökohtainen, omistettu alue, josta voit käyttää palveluita ja säilyttää materiaaleja.

”Dokumenttirakentaja” tarkoittaa ominaisuutta, jonka kautta jäsenet voivat lisätä henkilötietoja (mukaan lukien ansioluettelon, työhistorian ja koulutushistorian yksityiskohdat) ja luoda henkilökohtaisen version materiaaleista (erityisesti ansioluettelot ja saatekirjeet) (”Henkilökohtaiset dokumentit”) jotka voidaan tallentaa jäsenen asiakasalueelle.

”Jäsen” tarkoittaa ketä tahansa laillista tai oikeudellista henkilöä, jolla on tili verkkosivulla.

”Materiaalit” tarkoittaa kaikkia ansioluettelomalleja, saatekirjemalleja, opastusmerkinnät ja muita dokumentteja, jotka ovat saatavilla jäsenille verkkosivulla (olivat ne sitten dokumenttirakentajalla personalisoituja tai ei).

”Palvelut” tarkoittavat ansioluettelomalleja, saatekirjemalleja, ominaisuuksia, teknologioita tai toimintoja, joita me tarjoamme verkkosivuillamme, mukaan lukien materiaalit, dokumenttirakentaja, materiaalivarasto, jne.

”tilaus” on määritelty kohdassa 6.

”varasto” ja ”säilytys” tarkoittavat materiaalivarastopalvelua verkkosivulla.

3. Tilin avaaminen

A. Ehdot

**Sinun tulee olla 18-vuotias tai vanhempi. Sinun tulee olla 18-vuotias tai vanhempi käyttääksesi palveluitamme. Sinun tulee vahvistaa ikäsi, mikäli tarpeen, avatessasi tiliä.

**Mikäli tarpeellista, sinulla tulee olla valtuutus sitoutua edustamasi yrityksen puolesta. Vahvistat, että sinulla on valtuutus yritykseen tai yhteisöön, jonka puolesta käytät palveluita ja että kyseinen yritys tai yhteisö hyväksyy nämä käyttöehdot.

B. Tilin luominen

Verkkosivu antaa jäsenille mahdollisuuden rekisteröityä ja sen jälkeen antaa pääsyn palveluihin. Et voi tarkastella materiaaleja, jos et ole rekisteröitynyt, eikä saada pääsyä dokumenttirakentajaan tai varastopalveluun ilman, että avaat ensin tilin ja ryhdyt jäseneksi.

Luodaksesi tilisi, sinun tulee ensin täyttää vaaditut tietokentät rekisteröitymiskaavakkeessa (antamalla sukunimesi, etunimesi ja sähköpostiosoitteesi), jonka jälkeen me lähetämme sinulle salasanan sähköpostin välityksellä. Sinun tulee myös lukea ja hyväksyä nämä käyttöehdot ja tietoturvakäytännöt, jotka selittävät meidän tiedonkäsittelykäytäntömme ja valinnat, jotka voit tehdä siitä, miten tietojasi kerätään ja käytetään tällä verkkosivulla.

C. Tilitietojen täsmällisyys

Takaat, että tilisi sisältää tietoja, jotka ovat täsmällisiä ja oikein, ja että päivität ne tarvittaessa. Jos me uskomme että tiedot eivät ole oikein, ajankohtaisia tai kokonaisia, meillä on oikeus kieltää pääsy verkkosivullemme tai mihin tahansa palveluihin sekä lopettaa tai jäädyttää tilisi.

D. Salasana

Takaat, että tilisi sisältää tietoja, jotka ovat täsmällisiä ja oikein, ja että päivität ne tarvittaessa. Jos me uskomme että tiedot eivät ole oikein, ajankohtaisia tai kokonaisia, meillä on oikeus kieltää pääsy verkkosivullemme tai mihin tahansa palveluihin sekä lopettaa tai jäädyttää tilisi.

4. Palvelut

Verkkosivu on online-tilassa oleva alusta, jolla me tarjoamme palveluita. Jäsenenä:

Voit luoda asiakasalueen verkkosivulla, josta voit käyttää materiaaleja, luoda henkilökohtaisia dokumentteja käyttämällä dokumentinrakentajaa ja säilyttää niitä;

Voit lisäksi kommunikoida ja keskustella Resumedone:n kanssa sähköpostilla tai chatillä.

5. Jäsenen käyttäytymissäännöt verkkosivulla

On tiettyjä sääntöjä, jotka koskevat jäseniä. Kun käytät verkkosivuamme, suostut;

  • siihen, että et loukkaa Resumedone:n tai sen yhteistyökumppaneiden oikeuksia tai imagoa, mukaan luettuna heidän henkistä omaisuuttaan;
  • siihen, että et loukkaa materiaalin omistajien oikeuksia tai imagoa, mukaan luettuna heidän henkistä omaisuuttaan;
  • siihen, että et avaa tilitä muiden kuin omalla nimellä;
  • siihen, että et käytä mitään laitetta, ohjelmistoa tai muuta asiaa, joka mahdollisesti häiritsee verkkosivun normaalia toimintaa, tai sellaista jonka tarkoituksena on tarkoituksellisesti vahingoittaa, häiritä, siepata tai pakkolunastaa mitään järjestelmää, tietoa tai henkilötietoa;
  • sekä, yleisemmin, käyttäytyä sellaisella tavalla, joka rikkoo sovellettavia lakeja tai näitä käyttöehtoja.

6. Maksujen maksaminen

Saadaksesi pääsyn palveluihin, sinun tulee maksaa kuukausimaksu palveluista (”tilaus”), tai vain tutustumistarjouksen määrä, kuten kuvailtu verkkosivulla. Tilauksen hinnat on ilmaistu verkkosivulla (ALV ja kaikki muut veron sisällytettynä hintaan) ja ne ottavat huomioon sovellettavan ALV:n määrän tilausmaksun aikana.

Kaikki tilaukset ovat toistaiseksi voimassa alkaen tilauksen päivästä. Tilauksen voi perua milloin tahansa.

Resumedone pidättää oikeuden muuttaa tilauksen hintaa sekä minkä tahansa tutustumistarjouksen hintaa. Sinulle tiedotetaan tällaisesta muutoksesta vähintään 10 päivää ennen tilausjaksosi päättymistä, ja sinulla on silloin vapaus olla uusimatta tilaustasi.

Sekä tilauksen, että tutustumistarjouksen maksut voi maksaa ennakkoon ja ne automaattisesti veloitetaan maksutavasta, joka on ilmaistu verkkosivulla. Siinä tapauksessa, että maksua ei voida suorittaa, Resumedone esittää maksun uudelleen. Mikäli maksua ei silloinkaan voida suorittaa, Resumedone voi lopettaa palvelut välittömästi ilman korvauksia, mutta rajoittamatta oikeutta vaatimukseen mille tahansa määrälle erääntynyttä maksua ja mille tahansa korvaukselle vahingosta Resumedone on kärsinyt kyseisestä maksamattomuudesta.

7. Immateriaalioikeudet

A. Verkkosivun sisällön immateriaalioikeudet

kuvat, tekstit, kuvitukset, äänet, videotiedostot, tiedostot, ohjelmistotiedostot sekä lähdekoodi, sekä

Immateriaalioikeuksien väärinkäyttö, paitsi näissä käyttöehdoissa kuvatulla tavalla, on kiellettyä. Ryhtymällä jäseneksi, näiden käyttöehtojen alaisuudessa suhteessa immateriaalioikeuksien omistajiin (katso alla) ja vain niiltä osin kuin se kykenee, Resumedone antaa sinulle ei-yksinomaisen, peruutettavissa olevan, henkilökohtaisen ja siirtokelvottoman lisenssin käyttää verkkosivua ja immateriaalioikeuksia maailmanlaajuisesti, vain henkilökohtaiseen ja yksityiseen käyttöön, ei-kaupallisessa tarkoituksessa ja noudattaen näitä käyttöehtoja.

Sinulle myönnetty lisenssi loppuu, kun lakkaat olemasta jäsen ja/tai siinä tapauksessa, että verkkosivuja tai palveluita käytetään väärin.

Kaikki verkkosivujen, palveluiden tai muun sisällön uudet versiot, päivitykset tai muutokset ovat näiden käyttöehtojen alaisuudessa. Resumedone pidättää kaikki oikeudet, joita ei ole näissä käyttöehdoissa erikseen mainittu.

Missään tapauksessa verkkosivun käyttö ja pääsy materiaaleihin ei anna sinulle lupaa uudelleen tuottaa, julkisesti levittää, siirtää, myydä, vuokrata tai lainata, kokonaisuudessaan tai osittain, verkkosivun sisältöä, mukaan lukien materiaalit, muuten kuin näiden käyttöehtojen mukaisesti

Resumedone ja sen yhteistyökumppanit eivät vaadi omistusta sinulle, kolmannelle osapuolelle tai itselleen materiaalien immateriaalioikeuksia, jotka omistaa kolmas osapuoli.

B. Oman sisältösi käyttö

Sinulla säilyy oikeudet tietoihin tai sisältöön, jonka sinä lähetät tai näytät verkkosivulla, tai sen kautta, mukaan lukien tilitiedot, ansioluettelot, työhistoria, koulutushistoria, arvostelut, vastaukset, profiilimerkinnät, viestit, kysymykset, uramateriaalit tai mitä tahansa muuta materiaali sinä tarjoat (”sisältösi”). Lähettämällä tai näyttämällä kyseistä sisältöä, sinä annat meille maailmanlaajuisen, ei-yksinomaisen, rojaltivapaan lisenssin (oikeudella edelleen lisensoida) käyttää, prosessoida, kopioida, uudelleen tuottaa, soveltaa, muokata julkaista, siirtää, näyttää ja levittää sisältöäsi missä tahansa mediassa tai minkä tahansa levityskanavan kautta (nyt tiedossa olevat ja myöhemmin kehitetyt), tietosuojakäytännössä määrättyjen käytäntöjen alaisuudessa.

Takaat, että sisältösi ei riko eikä tule rikkomaan kolmansien osapuolien oikeuksia ja että sinulla on tarvittavat oikeudet ja valta tyydyttämään velvollisuutesi sisältöösi liittyen, näiden käyttöehtojen mukaisesti.

Jos uskot, että immateriaalioikeuksiasi on loukattu, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin.

Sinä olet vastuussa sisältösi käytöstä ja mistä tahansa sisällöstäsi seuraavasta seurauksesta, mukaan lukien seuraukset siitä, että muut tai kolmas osapuoli käyttää sisältöäsi. Me emme ole vastuussa tai korvausvelvollisia mistään sisältösi käytöstä eikä minkään sisällön tai tiedon, jonka on meille lähettänyt muut jäsenet tai vierailijat, käytöstä.

Resumedone:n ansioluettelon lähettämispalvelu helpottaa sisältösi ja henkikohtaisten dokumenttien lähettämistä erinäisille kolmannen osapuolen urasivustoille sinun etukäteen annetulla pyynnölläsi ja suostumuksella. Hyväksyt sen, että Resumedone saattaa käyttää patentoituja verkkopohjaisia tiedonkeräystyökaluja luodakseen sinulle henkilökohtaisen profiilin, mikäli rekisteröidyt tähän palveluun. Hyväksyt myös sen, että tietojesi sanojen valinta ja tulkinta ansioluettelon lähettämispalvelun tarkoitukseen on Resumedone:n yksinomaisen päätäntävallan alla ja Resumedone ei ole vastuussa mistään päätöksestä lisätä, tai olla lisäämättä, tai muotoilla tietoja sinusta. Lisäksi tiedostat ja hyväksyt että sinä kannat täyden vastuun ja, että olet henkilökohtaisesti vastuussa kaikista seurauksista, jotka syntyvät ansioluettelon lähettämispalvelun käytöstä.

8. Resumedone:n rooli/Vastuunvapaus

Resumedone ei takaa, eikä edusta, mitään liittyen palveluiden ja materiaalien käyttöön, liittyen niiden oikeellisuuteen, tarkkuuteen, luotettavuuteen tai muuhun, tai että verkkosivu ei riko kolmansien osapuolien oikeuksia. Resumedone ei ota vastuuta virheistä tai puutteista kyseisissä materiaaleissa. Jos sovellettavat lait eivät salli joidenkin, tai kaikkien, edellä mainittujen takausten tai ehtojen syrjäyttämistä, yllä olevat syrjäytykset pätevät vain sovellettavan lain sallimissa rajoissa.

Käytät tätä verkkosivua omalla vastuullasi. Verkkosivu, palvelut, materiaalit ja muu tieto, ohjelmisto, laitokset, palvelut ja muut sisältö verkkosivulla tarjotaan ”sellaisenaan” ja ”saatavilla olevasti”, ilman minkäänlaisia takauksia tai ehtoja, suoraan tai epäsuoraan. Niin pitkälle kuin mahdollista, Resumedone vapauttaa itsensä kaikista takauksista tai ehdoista, suoraan tai epäsuoraan mainituista, mukaan lukien hyväksyttävä laatu, soveltuvuus mihinkään tarkoitukseen ja rikkomattomuuteen.

Resumedone vapauttaa itsensä kaikista vastuista, perustuivat ne sitten sopimukseen, vahingonkorvauksiin tai muutoin, eikä ota vastuuta mistään menetyksestä tai vahingosta (suorista, epäsuorista, rangaistuksista, seurauksista tai muutoin) jotka johtuvat verkkosivun, palveluiden tai materiaalien väärinkäytöstä, riippumatta millä perusteella vastuu on väitetty. Mikäli sovellettavat lait eivät mahdollista kaikkien, tai osan, edellä mainitusta vastuuvapauksista koskemaan sinua, vastuunvapaudet koskevat sinua vain lain sallimissa rajoissa.

Mikään tässä sopimuksessa ei poista vastuuta kuolemasta, henkilövahingoista tai huijauksesta.

9. Peruuttamiskäytäntö – Tilin jäädyttäminen, pääsyn rajoittaminen ja lopettaminen

Voit milloin vain lopettaa sopimussuhteen Resumedone:n kanssa ja lopettaa tilauksesi sulkemalla tilisi asiakasalueellasi tai ilmoittamalla asiakaspalveluun täällä. Lopetus astuu voimaan välittömästi ja tilauksesi lopetetaan automaattisesti. Et ole oikeutettu minkäänlaiseen maksun palautukseen maksetusta tilauksesta liittyen ajanjaksoon tilisi lopettamisen jälkeen.

Jos rikot sitoutumistasi kuten näissä käyttöehdoissa on esitetty, tai meillä on aito syy uskoa että Resumedone, sen jäsenet tai kolmannet osapuolet ovat vaarassa, pidätämme oikeuden välittömästi lopettaa nämä käyttöehdot, jotka sitovat sinua ja Resumedone:a, ja sulkea tilisi.

Kun tämä on tarpeellista, sinulle ilmoitetaan näistä toimenpiteistä ja sinulle annetaan mahdollisuus vastata. Resumedone päättää, harkintansa mukaisesti, nostetaanko sinua tehdyt toimeen piteet vai ei.

10. Henkilötiedot

Me keräämme ja käsittelemme joitain henkilötietojasi. Käyttämällä verkkosivua ja rekisteröitymällä jäseneksi, sinä tiedostat ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

11. Operaatio, saatavuus ja alustan toiminnot

Me yritämme, niin pitkälle kuin mahdollista, ylläpitää pääsyä verkkosivulle. Kuitenkin verkkosivulle pääsy ja joidenkin ominaisuuksien käyttö voi keskeytyä tai häiriintyä ilman ennakkoilmoitusta teknisistä ylläpidosta, muutosta, päivityksistä, sähkökatkoista, verkkoon liittyvistä rajoituksista tai muista teknisistä ongelmista johtuen.

Pidätämme oikeuden muuttaa tai rajoittaa pääsyä verkkosivulle, kokonaan tai osittain, oman harkintamme mukaan, väliaikaisesti tai pysyvästi.

12. Hyperlinkit

Verkkosivumme sisältävät hyperlinkkejä muille verkkosivuille. Me emme hallitse kyseisiä sivuja ja emme ole vastuussa niiden sisällöstä. Lisäämällä kyseiset hyperlinkit, me emme anna hyväksyntää kyseisillä sivuilla olevalle materiaaleille, emmekä vihjaa mitään assosiaatiota kyseisten sivujen haltioiden kanssa.

13. Käyttöehtojen muutokset

Nämä käyttöehdot ja viitauksilla integroidut dokumentit luovat sinun ja Resumedone:n välisen sopimuksen kokonaisuudessaan, liittyen verkkosivujen ja palveluiden käyttöön.

Resumedone saattaa muuttaa näitä käyttöehtoja, mukautuakseen teknologiseen ja kaupalliseen ympäristöön ja noudattaakseen sovellettavia lakeja ja säännösympäristöä. Kaikki muutoksen näihin käyttöehtoihin julkistetaan verkkosivulla, maininnalla niiden voimaanastumispäivästä. Lisäksi Resumedone ilmoittaa sinulle muutoksista ennen niiden voimaanastumista.

14. Maksunpalautuskäytäntö ja peruuttamisoikeus

Tilauksen maksunpalautusta ei hyväksytä, mikäli pyyntö saapuu neljäntoista (14) päivän jälkeen ensimmäisestä palvelujen tilauksesta.

Kaikki maksunpalautuspyynnöt ennen kuin neljätoista (14) päivää on kulunut, voidaan tehdä puhelimitse tai sähköpostin välityksellä asiakaspalvelumme kautta. Asiakaspalvelu vastaa sinulle 48 tunnin sisällä ja maksunpalautus käsitellään 72 tunnin sisällä.

15. Sovellettavat lait ja riidanratkaisu

Näitä käyttöehtoja hallitaan ja tulkitaan Englannin ja Walesin lakien mukaisesti, rajoittamatta tiettyjä sääntöjä liittyen (i) yleiseen käytäntöön lain ristiriitaisuuksissa ja (ii) yleisiin sääntöihin kuluttajansuojassa siinä maassa, jossa sinulla on pääsy palveluihin (”Sovellettavat lait”).

Jos riitaa ei voida sopia sovittelulla, suostut toimittamaan kaikki riitasi Englannin ja Walesin tuomioistuinten toimivaltaan.

Resumedone pidättää myös oikeuden nostaa kanteen riippuen riidan luonteesta, asuinmaassasi tai siellä missä nämä käyttöehdot ovat tulleet ammattisi tai työsi kuvaan, siinä maassa missä yrityksesi sijaitsee.

16. Voimaantulopäivämäärä

10/07/19